Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan védhetném meg magamat...

Hogyan védhetném meg magamat az emberek ellen?

Figyelt kérdés

Elég csendes, visszahúzódó egyéniség vagyok.

ÉS hát sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy férfiak kellemetlenkedtek nekem, és nem mindig tudom hogyan is rázzam le őket.

Mások hogyan csinálják?

Jól jönne néhány praktikus ötlet a kellemetlenkedők ellen.

2012. szept. 15. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés.Velem is sokszor előfordult már ilyen,ilyenkor ölni tudnék,de nem tudom megvédeni magam,mert szerintem túlságosan semmibe vennének.Talán több önbizalom kéne.De hogy hogy lehet ilyesmit szerezni,azt nem tudom.
2012. szept. 15. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
vegyél egy sokkolót
2012. szept. 15. 14:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom más hogy van vele, de én az ilyenektől hányni tudnék, annyira szánalmasak.
2012. szept. 15. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a gyávább fajta, amelyik csak ugat, egy villámgyors válasz ugyanolyan stílusban és balra el. Ha agresszív barom, akkor csak gyorsan balra el. Ha arra épp egy fal van, akkor ugyanez jobbra. Mást nem tudsz tenni.

Nem mersz vagy inkább nem tudsz visszaszólni? Néha jó ám, egy frappáns visszaszólás után hazáig szoktam röhögni az ilyen hülyéken. Ha nem mersz, akkor meg könyveld el magadban, na még egy barom aki elitta az agyát.

2012. szept. 15. 14:28
 5/8 A kérdező kommentje:
LEgtöbbször nem tudok mti, hogyan visszaszolni.
2012. szept. 15. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Olvass többet, bővül a szókincsed és talán hamarabb eszedbe jut valami frappáns visszavágás. Ha az adott helyzetnek inkább a felháborító mivoltát veszed figyelembe, akkor megint csak jobb lesz és nem blokkolsz le. Merjél csak felháborodni nyugodtan, ha bunkó beszólást kapsz.

Ezzel nem azt mondom, hogy ordítsd le a fejét, lehet nagyon kedveskedő stílusban is ütős a visszaszólás.

Az alábbi (nem is mai) esetben viszont a csajnak már nagyon elege lehetett, így igencsak durván szólt vissza. Nem mondom, hogy te is így beszélj, csak egy példa.

Pasi az utcán beszólt neki:

- Úgy kinyalnálak, cica!

Mire a nő:

- Miért, b@szni nem tudsz?

- Dehogynem.

- Akkor b@szd szájba a jó qrva anyádat!

2012. szept. 15. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha veszélyes a helyzet, üres az utca, rossz a környék vagy többen vannak, vagy az az egy is jóval felülmúl fizikailag, akkor inkább csak menj tovább és csinálj úgy, mint ha meg se hallottad volna.
2012. szept. 15. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Nos, én is elég csendes vagyok,(amíg fel nem húzzák az agyam), és elég dekoratív is,szóval próbálkoztak már pasik az utcán is, amit én nem csípek.Szerencsére nem voltak bunkók, csak olyan eseteim voltak, hogy félszegen megszólítottak, nem lenne-e kedvem ismerkedni, vagy meghívhat-e egy üdítőre, mert csinosnak talál és nem akarta elszalasztani az alkalmat, hogy megismerjen.

Ezeket finoman elutasítottam annyival, hogy sajnálom, nem érek rá :)

Egyszer azonban volt egy pasi, még fiatalabb koromban, aki a pályaudvaron volt általában abban az időpontban mindíg, mikor én is vártam a buszt a barátnőmmel és sajnos ránk volt kattanva, rámenős volt és nem volt szimpi.Olyan tapló fajta, akiről látszik, hogy a szép szóból nem értene.Egy ideig csak sündörgött körülöttünk, aztán végül odajött, de én már fel voltam készülve:totál debilidiótának tetettem magam (tátott pofa, kidüllesztett szemek, időnként furán rázogattam a fejem és selypítve beszéltem).A srác szó szerint lefagyott.Pár perc döbbent csodálkozás után sarkon fordult, és soha többé felénk sem nézett :D

Csak a röhögőgörcsöt volt nehéz visszatartani, de azóta is jókat nevetek ezen, mikor eszembe jut.

2012. szept. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!