Úgy érzem magam belül, mint egy öregember. Mit tehetnék ez ellen?
Kiábrándult vagyok, és megfásultnak érzem magam. Nincs motivációm semmihez.
Majdnem úgy élek, mint egy robot, felkelek, dolgozni megyek, hazamegyek, néha találkozok a haverjaimmal.
Az oka az lehet, hogy nagy nehezen sikerült kiválasztanom egy olyan lányt, akiről azt hittem, hogy különleges. És elhittem neki, hogy komolyan gondolja velem.
Aztán nagy nehezen magamtól kellett rájönnöm, hogy tulajdonképpen csak egy laza kapcsolat van köztünk. És minden szava ami a jövőre irányul csak hitegetés.
Nagyot csalódtam.
Azóta eltelt 4 hónap, de már nem nagyon tudnék ismerkedni lányokkal. Kiégettnek érzem magam. Meg úgy érzem mi értelme lenne megismernem valakit? Úgyse akar majd komoly kapcsolatot tőlem.
Jobb esetben pár hónapig/évig hülyít, rosszabb esetben nem jön el az esküvőre...
hogyan lehetnék megint olyan élettel teli, mint egy átlagos huszonéves?
Úgy, hogy nem általánosítasz. ismerkedsz és aki érdekes számodra, akinél érzed a gyomrodban azt az érdekes érzést, annak adsz egy esélyt. A világon minden dolog kockázatot rejt magában. Egyszer pórul jártál,lehet, hogy fogsz is még, de ha nem próbálkozol sose jön el az igazi. Nem szabad semmit erőltetni.
Mondja ezt neked egy olyan nő, aki öregasszonynak érzi magát :)
81%-os, ha van párod hogy éghettél így ki?
én a párom mellett is így éltem, csak teli voltam pozitív energiákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!