Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma már csak a gazdag szülőkkel...

Ma már csak a gazdag szülőkkel rendelkező tinik lehetnek boldogok?

Figyelt kérdés

Zavar, hogy az iskolában a kinézetem miatt nem barátkoznak velem, mert látják rajtam, hogy más vagyok, mint ők. Nálunk az osztályban mi vagyunk a legszegényebbek, a szüleim egy farmerra is sajnálják a pénzt, pedig már évek óta ebben járok és van egy 5 cm-es lyuk a lába között, mert kidörzsölődött a combomnál (hozzáteszem, nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy akkor fogyjak le, stb.)

És emiatt a többiek igénytelennek néznek, pedig én is olyan szívesen megvenném a boltban a jó csőnacikat, szép pólókat, stb., de nincs rá pénzünk.

És az a baj, hogy a turkálóban se találok jó, divatos ruhákat, bár ezen nem is csodálkozom...

Ezért kénytelen vagyok az ilyen béna, olcsóbb ruhákban járni.

És hát az a másik, hogy a többi lánynak az osztályban már van barátja, ilyesmik, engem meg észre se vesznek, vagy csak cikiznek a fiúk, pont emiatt, mert azt hiszik, egy paraszt vagyok, hogy mindig ugyan az a ruha van rajtam.

Mit tegyek? Jól akarok kinézni, de nincs pénzem normális ruhákra!

15l

2012. szept. 14. 14:38
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Menj el piacolni.

Piaci turkálóba jó ruhák is lehetnek,és onnan vettem 6 db ujjatlan felsőt,600 ft-ért.

(nem voltak szakadtak,piszkosak,csúnyák,de azért ha onnan veszel mosd ki.)

2012. szept. 15. 09:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem én írtam a 290-es New Yorkeres felsőt, de én is láttam már. Általában nyár végén van nagy leárazás, először 890-re, akkor még a választék is nagy. Később (tavaly október közepén) láttam 290-eset, de ott már sokkal kisebb volt a választék.
2012. szept. 15. 10:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a New Yorker-es, 290 Ft-os leakciózást. Először 1490 Ft-tal kezdik, majd 890 és 290. Tény, hogy nincs akkora választék, de én mindig viszek el felsőket ennyi pénzért. 18.990 Ft-ról leakcióztak 2990-re egy bőrdzsekit, persze, hogy elvittem. 4690-ről 890-re akcióztak le még múlt nyáron nagyon aranyos leopárdmintás balerinacipőt, persze, hogy nem hagyom ott. Szóval figyelni kell, mikor akcióznak, mert egy pulcsiért 1490 Ft nem rossz ár szerintem.

Általában évszakok végén szoktak 290 Ft-ra leakciózni pólókat, pulcsikat. Leginkább nyár és tél végén. Én tegnap pont kifogtam ezt az akciót. 3 felsőt vettem 870 Ft-ért, és a kutya nem mondaná meg, hogy annyiba került!

2012. szept. 15. 12:58
 24/27 anonim ***** válasza:

már nem azért,de netre van pénz?

mi se vagyunk gazdagok,anyum egyedül nevel és havi 70e-ből élünk ketten!

mégis normális cuccaim vannak,mert aki keres az talál..

lehet,hogy amikor szezon elején elmegyünk vásárolna akkor 10-12 boltba is bemegyünk szétnézünk mit hol érdemes megvenni..

nem tudom hol laksz,de biztos van piac a közeletekben is,én miskolci vagyok és a Zsarnay piacon a lengyelektől aug. végén 1000 ft-t vettem farmer csőgatyát.

és a turikban is van jó cucc.

és bárki bármit mond a lyuk igenis igénytelen!

mondjátok le a net előfizetést és lesz pénz új nadrágra...

am még egy kérdés te télen-nyáron ugyan abba vagy mert az elég fura,ha 30 fokban meg -10-ben is ugyan abban vagy :O

2012. szept. 15. 13:21
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát én pont múlt szombaton voltam vásárolni (16-os válaszoló vagyok), New Yorker-be speciel a nyári cuccok 990-re voltak leárazva, bár én nem pesti vagyok, ti ott találtatok 290-ért? :)

Viszont pl Bershka-ban és H&M-ben 4 ezerért vettem 1-1 nyári pólót (külön-külön 4 ezer), szóval ott egyáltalán nem voltak leárazva :S Bár kitudja, lehet új kollekció volt mindkettő.

New Yorker-ben, mint írtam 990-ért vettem, szerintem ez már egyáltalán nem sok érte. De már ekkor is nagyon kicsi választék volt, alig 1-2 jó darabot találtam, mindet túl kicsi/túl nagy méretben. Amiből volt S vagy M, azok közül egyik sem volt szép.

2012. szept. 15. 14:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Rájöttem, talán nem is az öltözködésemmel van a legnagyobb baj, hanem azzal, hogy sértődős vagyok és sokszor bármi kis apró hülyeségen be tudok sértődni, Csak az a baj, hogy ilyenkor ezeket észre se veszem, hanem egyből mérges leszek a másikra és lekezelően bánok vele. :| Basszus...ha ezt eddig tudtam volna, lehet, tudtam volna kezelni az ilyen helyzeteket és nem kerülgetnének ennyire az osztálytársaim :/

2012. szept. 15. 16:35
 27/27 anonim ***** válasza:

Köszi a New Yorkeres tippet! Megnéztem, de 290 FT-os felsőkből csak kétféle volt, és egyik se volt jó. Úgy látszik, hamar elkapkodták a többit.

Kérdező:

ez igaz, elsősorban a viselkedéseden kell változtatnod, ha az a probléma. De legalább már tudod. Azért egy jó farmert vegyél majd :) Lehet olcsón is. Tudom, hogy nem a külső a lényeg, de lyukas ruhákat ne hordj.

2012. szept. 18. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!