Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen ez a gazdag lány?

Miért ilyen ez a gazdag lány?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja jött az osztályunkba egy új csaj, szép meg minden, de ő kedves is! Nem csak a gazdagokat nézi ki magának és azokkal van, hanem azzal is elvan aki nem olyan szép és nincs aranyból a telefonja. :D Ma nagyon rosszul volt,és az egyik gazdag csajtól kért gyógyszert, az meg adott neki kedvesen, mosolyogva, nem flegmázott meg semmi,velünk meg..

16L

2011. dec. 13. 13:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Remélem érthető:)

Nem értem miért undok velünk az a gazdag csaj,aki adott az új lánynak gyógyszert. Lehet mert szép az új csaj?

2011. dec. 13. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy a kedvességgel kihozta az undokból is a kedvességet

veletek meg azért undok, mert nem vagytok kedvesek hozzá

hatás-ellenhatás törvénye a fizikában - de a lelki életben is van egy ilyen törvény..

2011. dec. 13. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért ez a nevelésen/otthoni körülményektől is függ
2011. dec. 13. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit adsz, azt kapsz vissza az élettől. A legbunkóbb ember is szelídíthető, ha nem veszed át a stílusát.
2011. dec. 14. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit értsz azon hogy gazdag csaj. !?

Most volt a szülinapom és egy csomó mindent kaptam:

Audi A4 allroad, 6 MYC (Mayo Chix) farmert, 2 Adidas

kabátot, 60ezret, Laptop, Pezsgőfürdőskád, Biciklit,

Iphone, iPod Touch 8GB 4. És ez nem sok mindet ezt apukámtól meg anyucimtól kaptam. Ammugy összesen családtagoktól 320.000 gyűlt össze. És ez nem sok. -.-''

Kár.. :\\\\

2012. jan. 12. 11:00
 6/7 anonim válasza:
100%

Tisztelt előttem hozzászóló!

Mások hideg, fűtetlen szobákban laknak, és épp csak kenyérre van pénzük, Te meg itt sajnáltatod magad a luxuscikkeiddel?

Nem vagyok irigy senkire sem, de remélem egy nap a hozzád hasonlók megtudják, hogy milyen kemény és kegyetlen az élet. Mert manapság bárki kerülhet utcára, ezt egy egyet vésd a kis fejecskédbe!

2012. jan. 14. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert ő EMBER, nem úgy, mint sok más, jó anyagiak között élő illető.

Isten tartsa meg jó szokását!

2012. ápr. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!