Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tudtátok elviselni hogy egy lány, akibe nagyon szerelmesek vagytok, összejön egy csávóval, aki ráadásul nagyon gazdag is?
Az élet rendje...
Nem tudsz ez ellen semmit tenni. Tovább kell lépni, ennyi.
Egy ideig sehogy. De,utána rájönnék,hogyha szereti a fiút (mondjuk úgy,mint én őt),akkor megnyugodnék,hogy talán jó kezekbe van és megkapja a csávótól a boldogságot.
Persze,eleinte ez nem menne..nem kívánnék rosszat neki,de jót sem szerintem.
A pénz meg nem mondom,hogy nem számít,de nem annyira lényeges..nem kell irigyelni mást,csak mert több pénze van,attól még lehetett/lehet nyomorúságosabb élete.
16/L (nem a lányokhoz vonzódom amúgy persze ,csak így bírtam megfogalmazni a választ a kérdésre..remélem sejthető volt )
könnyebben mintha egy szegénnyel jönne össze. bár nem feltétlenül jelenti hogy a pénze kell neki, de így vigasztalhatod magad azzal hogy nem is olyan a csaj mint elképzelted, mert a pénzre megy, hülye liba...
nem azt mondom hogy ez igy igaz, ezt magadnak kell mondanod, hogy tul tudd magad tenni rajta! így lehet elviselni. keresni kell benne olyan tulajdonságokat, ami miatt el tudod felejteni, ez az egy út van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!