Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet jó az a kapcsolat, ahol a srác nagyon gazdag, a lány viszont nem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 12:51
1/5 anonim válasza:
Pont olyan jó, mint két azonos anyagi helyzetű homo sapiens sapiens-nél. -.-" //B@ssza az aurám a sok hülye kérdés.//
2/5 anonim válasza:
Az egyik fél általában gazdagabb mint a másik, marha ritka, hogy pont ugyanolyan anyagi körülmények közül jönnek.
3/5 Voltaire válasza:
Nagyon sok szép szerelemről ismer példát a történelem, ami így jött létre, csak rendszerint a nőnél 60-70 évvel idősebb férfi váratlan halálával végződtek, nem sokkal a házasság után, amikor már rögzítve volt jogilag is a végrendeletben, hogy a nő örököl majd mindent.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ha a fiú nem érezteti a lánnyal, a lány pedig nem használja ki, de nem is gondolja azt, hogy ő ettől kevesebb, akkor lehet olyan jó, mint bármilyen más felállásban.
Én viszont még csak az ellenkezőjét láttam. Legalább a fiú szülei bele fognak szólni és előbb-utóbb vége lesz.
5/5 anonim válasza:
Nálunk ez pont fordítva van.. Én igen jó anyagi háttérrel rendelkezem, míg a barátom nem. Szerintem a mi esetünkben bonyolultabb a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!