Ma már csak a gazdag szülőkkel rendelkező tinik lehetnek boldogok?
Zavar, hogy az iskolában a kinézetem miatt nem barátkoznak velem, mert látják rajtam, hogy más vagyok, mint ők. Nálunk az osztályban mi vagyunk a legszegényebbek, a szüleim egy farmerra is sajnálják a pénzt, pedig már évek óta ebben járok és van egy 5 cm-es lyuk a lába között, mert kidörzsölődött a combomnál (hozzáteszem, nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy akkor fogyjak le, stb.)
És emiatt a többiek igénytelennek néznek, pedig én is olyan szívesen megvenném a boltban a jó csőnacikat, szép pólókat, stb., de nincs rá pénzünk.
És az a baj, hogy a turkálóban se találok jó, divatos ruhákat, bár ezen nem is csodálkozom...
Ezért kénytelen vagyok az ilyen béna, olcsóbb ruhákban járni.
És hát az a másik, hogy a többi lánynak az osztályban már van barátja, ilyesmik, engem meg észre se vesznek, vagy csak cikiznek a fiúk, pont emiatt, mert azt hiszik, egy paraszt vagyok, hogy mindig ugyan az a ruha van rajtam.
Mit tegyek? Jól akarok kinézni, de nincs pénzem normális ruhákra!
15l
Szegény mit csináljon ha ez az egy nadrágja van, és lyukas, ??? Attól, hogy nem telik...
Amúgy én a New Yorker-be gyakran megyek, csak nézelődni, mikor lesz 290 Ft-ért felső. Szuper dolgokat lehet így kifogni. A farmereket is megvárom, amíg 2990 Ft-ra leakciózzák. Vagy a kínaiban 3-4000 Ft-ért veszek egy nacit. Ott is jókat lehet találni.
Anna.Scene
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:19
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ma már csak a gazdag szülőkkel rendelkező tinik lehetnek boldogok?
"Nézd, én pl. kifogok 2-3 ezerért jó gatyákat, próbáld meg te is. Amúgy igen,a lyukas nadrág igénytelen."
Az üzenet szövege: Jajj, bocsáss meg, hogy nincs pénzem normális ruhákra :( Majd ha olyan gazdag kis g.ci leszek mint te, nem leszek ilyen IGÉNYTELEN...a te fajtád inkább ne is válaszolna....
Ezt írtad nekem üzenetbe. Már bocsáss meg, te idióta, de honnan a f.szból szeded, hogy nekem annyi pénzem van? Képzeld, mi sem élünk jól, te b.romarcú, csak adtam egy tippet, hogy mennyiért lehet venni nadrágokat, te kis csíra!
Egyébként meg igen, k.rvára igénytelen, hogy luykas gatyában jársz. Még turkálóból is tudsz venni normális gatyát kb. 400-500 Ft-ért, de az neked nem kell. Akkor hordd az igénytelen, lyukas gatyádat, és bocs, hogy segíteni próbáltam.
Idióta.
tescoban egy színes nadrág leárazva 2900 Ft (épp most az előbb vettem)
kínai (2000-3000 Ft körül vannak a nacik)
turit meg nem vágom hogy mennyi egy naci, de nem tom, hogy honnan veszed, hogy ott nincsenek jó cuccok, mert igenis nagyon jó cuccok vannak ott szerintem.
Ha meg lyukas a nadrágod akkor varrd meg. Amúgy ha van egy kis fantáziád meg kézügyességed, akkor a szétszakadt cuccaidból nagyon divatos kiegészítőket tudsz csinálni, pl egy szétszakadt pólóból ujjatlan kesztyűt, a maradék anyagból meg hosszú csíkokat levágsz és a derekad köré kötöd, befestheted, hogy színes legyen stb. Am meg ha olcsón akarsz ruhákhoz jutni, akkor irány a kínai. persze meg is kell nézni ott, hogy milyen tartós a ruha, mert vannak eléggé sz@r minőségűek, de vannak jók is. Reméélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!