Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha azt vennéd...

Mit tennél ha azt vennéd észre hogy kollégáid nem szeretnek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz szerethetőnek lenni, csak cseszettül fárasztó.:D legyél kedves, cukcsi, törődj másokkal, de ne legyél lábtörlő, ne beszélj ki senkit, ja és legyél jófej, mindig dobj fel egy témát, tudj mindenhez hozzászólni, és ne legyél büdös
2012. szept. 8. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
mi az hogy ne legyél büdös??
2012. szept. 8. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát fürödj meg, és használj parfümöt:o
2012. szept. 8. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:

szoktam mindkettőt.

ja és kb 1,5 éve vagyok ott

2012. szept. 8. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég egy szarkeverő kolléga és annyi. Nálunk ez volt, hol én voltam akit utáltak, hol a másik kollégám. Jól kerestem, nem akartam kilépni, csak mindig magamban könyörögtem, hogy valahogy másszak ki ebből. Aztán bejelentette, hogy terhes. Ja, és kedves voltam, jó fej, csak nem voltam kövér, mint ő és ennyi elég volt.
2012. szept. 8. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeretetre a család való. A kollégákat nem arra tartja az ember.
2012. szept. 8. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

" Szeretetre a család való. A kollégákat nem arra tartja az ember."

Szeretetre a család ÉS A barátok valóak. A kollégák gyakran barátok, és nem mindegy, hogy kik közé megy be mindennap az ember.

2012. szept. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!