Nektek szalagtűzőtök meg volt ünnepelve? Én nem szeretnék ünnepséget.
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 16:47
1/10 anonim válasza:
beültünk családilag kajálni egy étterembe. nálunk minden kb. ennyire van "megünnepelve".
miért nálatok terveznek valamit?! vagy nem értem mi a probléma.
2/10 anonim válasza:
Nem. Eszükbe sem jutott. Sőt, még az osztállyal sem tudtam elmenni ünnepelni, mert nem kaptam pénz a vacsorára, meg értem se jöttek volna, hogy haza tudjak menni. Pedig akkoriba még apám 300 körül keresett, szóval az nem volt kifogás, hogy nekünk nem futja rá, hogy a gyerek 4 ezerért egyen egyet, meg 500 forintért beautózzunk érte utána. Hazamentem és néztem a tv-t.
3/10 anonim válasza:
családdal nem, mi osztállyal mentünk bulizni, rögtön szalagavató után :)
4/10 anonim válasza:
nem. ott a ballagás. ugyanazt minek megünnepelni 2X?
5/10 A kérdező kommentje:
én is ugy vagyok vele mint az utolsó... sztem ez a szalcsi semmi... bankettünk se lesz... én nem akarok itt családi banzájt arra tényleg ott lesz a ballagás
2012. szept. 6. 17:55
6/10 anonim válasza:
mi is még osztállyal mentünk el bulizni.
de a családod szeretne még valamit és te nem, vagy csak nem tudod ezt hogy szokás?
7/10 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy ez hogy szokás, mondtam anyáéknak hogy én nem szeertnék semmit, de ők is azt mondták h nem gond ha nem tartjuk meg... arra ottlesz a ballagás..
2012. szept. 6. 18:21
8/10 anonim válasza:
Nálunk minden osztály tartott más szórakozóhelyen egy bulit, kibérelték közösen. Az osztályok nagyon utálták egymást, ezért nem volt évfolyam szinten tartva buli. A családdal semmi nem volt. Én miután vége lett elmentem a barátomhoz és nála aludtam. De ez egy hétköznapi dolog volt, 16 éves koromtól kezdve nagyjából heti 4 éjszakát aludtunk együtt. Nem vagyok bulizós típus, és nem is szerettem az osztálytársaimat, ezért eszembe sem jutott elmenni.
9/10 anonim válasza:
A szalagavató? Hát lássuk csak... volt ugye iskolai ünnepség, tánccal, stb, utána bál. Na mármost, anyám sikeresen aznap is be volt rúgva, így az egész család korán lelépett az ünnepség után, hiába fizettük ki a bálra a vacsorát, mindent. Égtem mindenki előtt, hova tűntem. Kb. nekem ez volt a szalagavatóm megünneplése. Hazaértem, átöltöztem melegítőbe és kész. Míg a többiek életük egy meghatározó élményét élték át.
10/10 anonim válasza:
hát, osztállyal menj el egy jót bulizni. mi nem béreltünk ki semmit, csak simán discozni mentünk utána! családilag meg, ahogy nálatok szokás! nekem sose volt ilyen nagy ballagós izém, hogy 40 ezreket kaptam rokonoktól, ahogy pár helyen, csak kajálunk családilag egy helyen. (nálunk nem számít nagy dolognak egy érettségi, amit meg is értek.. régen még volt értelme az ünneplésnek, de ma már értelmét vesztette, hiszen ez egy semmi, alap dolog.. (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!