Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen a világ, amilyen?...

Miért ilyen a világ, amilyen? Miből lett, hogyan és merre felé tart? Miért?

Figyelt kérdés

A címben lévő kérdések annyira nem fontosak, mert senki sem tudja:)

A kérdésem, hogy a világban lévő erőket mi határozza meg és tartja fent?

Ezek az erők állandóak vagy változnak? Ha állandóak, akkor miért? Ha változnak, akkor mi a következménye?

Mondjuk a protonokra hogyan hat a változás?

Köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 7. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
A tudományos válasz érdekel,vagy a vallási válasz?
2012. szept. 7. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:

A vallás hit kérdése. (Egyébként keresztény vagyok. Ha neked más a vallásod és szeretnéd elmesélni, akkor az sem zavar, ha megosztod a nézetedet)

Engem az igazság érdekel mindenféle elfogultság nélkül.

De nyitott vagyok mások gondolataira, elméletire. Információt akarok, megismerni a másik embert és a világot.

Az én válaszom a fogalmam sincs. De hátha tanulok valamit.

2012. szept. 7. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor az igazság az, hogy a természet nem szegi meg a saját törvényeit, mi pedig megpróbálhatjuk megismerni ezeket a törvényeket. Ha bővebben érdekel, akkor olvass modern fizikával kapcsolatos könyveket, ajánlom például Stephen Hawking Az idő rövid történetét.
2012. szept. 7. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:

"...merre felé tart?"

Lehet nem ezt a fajta választ várod, de szerintem ez a legizgalmasabb. Nézz utána jövőkutatás címszó alatt!

2012. szept. 8. 10:09
 5/7 Tom Benko ***** válasza:
A világban lévő erőket kb. a természeti állandók határozzák meg. Hogy azokat mi határozza meg, nem tudom, sőt, kétlem, hogy bárki tudná. Az erők állandóak, ez megint nem magyarázható jelenleg, de midnen bizonyíték emellett szól.
2012. szept. 9. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat;)
2012. szept. 9. 16:44
 7/7 anonim válasza:

Ez amúgyis jó előadás!

Dávid Gyula: Változó állandók

http://www.youtube.com/watch?v=pVRNzmROyWM

2012. okt. 11. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!