Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kire mondják azt, hogy egy...

Kire mondják azt, hogy egy csiszolatlan gyémánt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Furi vagy sem, én már többször hallottam. Igaz, inkább ironikus formában, ha valaki szörnyű tahó, de volt, hogy komolyan is. Gondolom neked, vagy másnak jól esett lepontozni, hát legyen szép napod/napja tőle!
2012. szept. 5. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Rég elmúltam már 20, elhiheted, hogy nem szokásom lepontozással büntetni senkit. Hogy pontosabban fogalmazzak, egyáltalán nem szoktam pontozni semmilyen irányban, mert már régen észrevettem, hogy itt nem a válasz hasznosságát nézik, hanem a szimpátiát. Ilyen gyerekes dolgokba meg nem megyek bele.

Mint ahogy azt is gyerekesnek tartom, hogy valaki figyelgesse a saját százalékait. Ezek szerint neked viszont fontos, hogy ki hogyan pontoz téged.

2012. szept. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!