Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan ékszerüzletet ajánlani Budapesten, ahol korrekt áron megfelelő választékot tartanak eljegyzési gyűrűből (pl. van gyémánt is), és nem pláza?
Karikagyűrűt minden ékszerüzletben kaphatsz nagy választékban. A köves gyűrű pedig NEM eljegyzési gyűrű,csak egy ékszer. A karikagyűrű mellett lehet kísérőgyűrű.
Nem Amerikában vagyunk.
Az Operaház mellet van, picurka kis bolt,de elég jó a választék, és az árak sem egetverően borsosak.
Köszönöm a sok választ! Igazából olyan üzletek érdekelnének, amelyeknek nincs honlapjuk, mert azokat már láttam. Személyes tapasztalatról szeretnék információt kapni.
Tudom, hogy kísérő gyűrű, csak azt tapasztaltam, hogy a köznyelvben (illetve az ékszerüzletek honlapjain is) ezeket eljegyzési gyűrűként emlegetik manapság. Gondoltam, így egyértelműbb, hogy a kövesre gondolok, nem karika gyűrűre.
És nem találtál a neten egy olyan boltot sem,amiben meglelnéd a neked tetsző gyűrűt?? Mit keresel pontosan?
Ha nem a neten akarsz keresni,akkor vedd a nyakadba a várost, és nézz szét, Pesten van bőven ékszerüzlet.
Köszönöm az új válaszokat is!
Tippeket azért kértem, hogy ne céltalanul bolyongjak a városban ékszerüzletek után kajtatva. A net azért nem elég, mert a gyűrűk sokszor élőben nem úgy néznek ki, mint a képen (tapasztalat). Eujewel-t már megnéztük személyesen is (az üzletükben egyáltalán nincs választék, nem lehet mindent élőben is megtekinteni), most majd megpróbáljuk ezt az úristen házasodunk-ot is, hátha nagyobb szerencsénk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!