Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiszolatlan gyémánt? Nem lenne rossz? Hogy érzitek?
Nos a napokban olvastam egy kérdést,ahol egy srác írta,hogy keresi az álomnőt és,hogy normális-e vagy valami ilyesmi. A lényeg,hogy volt egy válaszoló aki írta,hogy keresse a csiszolatlan gyémántokat és "tuningolja" ő fel a leányzót.
Ti eltudnátok fogadni teljesen az életetek végéig? Már, mint én,ha találnék egy srácot ,aki jól nézz ki stb, de nem úgy öltözködök ami k*rva jó pasivá teszi , nem úgy viselkedik,de sikerülne megváltoztatnom nem hiszem ,hogy eltudnám fogadni, mivel teljesen más volt, a kapcsolatban ugye bár mindenki változik,mert alkalmazkodni kell a másikhoz, de azért nagyot fordulni?
Mondjuk vannak pozítiv példák, amikor valaki egy iskola kerülőből egy nagyon jó embert csinál,de te,hogy érzitek eltudnátok fogadni? Engem valamiért a tökéletes nem annyira vonz (mondjuk nincs is),de nem a hibáitól ember az ember?
Jó érzés segíteni (segítő szakembernek tanulok), de a párom én személy szerint nem szeretni kifaragni, barátnak / barátnőnek szívesen segítek ilyen téren,de párnak nem, mert el kell fogadni olyannak amilyen, persze azért nem mindent.
Ti,hogy érzitek?
Elnézést a hosszú szövegért. Várom a válaszokat, kort és nemet is kérnék, előre köszönöm,
szerintem működhet de inkább csak csajjal.
és is próbálkoztam már ilyennel, volt egy csaj, aki gyönyörű volt, értelmes, viszonylag a stílusa is jó, csak, csak kicsit elhagynagolta magát, rosszul öltözödött stb, gondoltam összejövök vele,aztán majd vhogy ráaggatok vmi ízlést, arra nem gondoltam h neki nem jön be az én "fajtám":(
Köszönöm a válaszokat :)
Érdekes történetek és vélemények, amúgy az csak egy példa volt, nem lehet mindenki nagyon jó pasi vagy csaj, épp ezért vagyunk különbőzőek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!