Tinik/ fiatalok! Mi a véleményetek a One Directionról?
Nem vagyok "Directioner"(vagy mi,,xD) de nincs velük bajom.. jó tényleg helyes az egyik gyerek.. de a zenéjük (nagy része) sem rossz sztem..
Nektek mi róluk a véleményetek?
Ha szereted őket miért ? +1 mi a kedvenc számod tőlük?
Ha nem miért?
Minél több választ várok!
14/l
Hát, barátnőm nagy Directioner, folyton róluk áradozik. Emiatt én is belehallgathattam néhány számukba. Meg kell mondanom egyáltalán nem rossz a zenéjük, mondjuk én inkább a japán rockért, és koreai popért vagyok oda, de néha hallgatok ilyen fajta zenét is. Itt írják egy csomóan, hogy mennyire ki van javítva a hangjuk. Igaz, fel van kicsit effektelve,de ettől függetlenül nagyon jók élőbe is.. Aki meg azt írja, hogy szar zenéjük van, az szerintem csak éppen egy számba belehallgatott, és az nem tetszett neki, vagy még ennyit sem tett meg csak előre ítélkezik. Először én is így voltam vele, amikor barátnőm elkezdett rajongani értük, hogy "ch..megint valami dzsásztinbíbör hasonmások, tucatzenével". Mostanra teljesen megváltozott a véleményem. Néztem róluk videókat, funny momenteket és utánuk olvastam, és látszik rajtuk, hogy mennyire összetartó csapat, és ahogy hülyéskednek, az mindent visz XDXD A számok amiket hallgatok róluk: What makes you beautiful
One Thing(favorit)
I want
More than this
És szerintem helyesek, és egyáltalán nem b*zisak. Vagyis én nem találok rajtuk semmi b*zisat. Szerintem teljesen átlagos kinézetük van. Ha valaki szerint nem ,akkor annak nem tudom mi a nem b*zis.
14/l
Nekem nem teszik. Én inkább a régi rockbandákhoz vagyok szokva pl: Led Zeppelin, Queen, The Who stb.
De nem szoktam velük külösebben foglalkozni.
14 F.
tegnap 21:06: gyakorlatilag én is ugyan így vagyok.. xD
am. az én kedvenc számom tőlük: Up All Night
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!