Tinik/ fiatalok! Mi a véleményetek a One Directionról?
Nem vagyok "Directioner"(vagy mi,,xD) de nincs velük bajom.. jó tényleg helyes az egyik gyerek.. de a zenéjük (nagy része) sem rossz sztem..
Nektek mi róluk a véleményetek?
Ha szereted őket miért ? +1 mi a kedvenc számod tőlük?
Ha nem miért?
Minél több választ várok!
14/l
Nem ők szerzik a zenéjüket ami NÁLAM egy elég nagy feketepont. A kinézetükről nem modok véleményt mert még elégetnétek. Na de mindjárt jön a Saeder és megmundja a tutit :D
Végszó: Majd kimennek a divatból mint SP Flour MM és lassan a bíbőr gyerek is...
Na van 1 directioner is :D
12-es vagyok, kösz az egyetértéseket. 14 éves srác, nem lennél rossz, csak fiatal :P
Az a gond hogy a mai lányok az ilyenekért vannak oda. Nem csak az ilyen tini sztárokért, hanem napjainkban is az ilyen divatmajom páwákért. Aztán meg mi átlagosabb fiúk elmehetünk a búsba, mert nem hordok több tízezer forintos cuccokat.
Üdv 16/f
# 23/24 :)
Más: Ja, van egy Directionar, szóval látszik van akinek tetszik is. Ami linkelve lett végighallgatva hallható, hogy van benne feljavítás, de az belefér, szóval ellenérvnek elfogadható, de a legtöbb számuk továbbra is 'géphang'. (Főleg az ének zavar, a zene lehet electro.)
SENKIT! nem pontozok le.. mindenki zöld pacsit kap.. véleményt kértem..az meg lehet mindenkinek..
ma 14:59: ne általánosíts!! :D én pl.: kifejezetten nem bírom a páwa "fiú"-kat.. ;))
29
Honnan veszd, hogy nem utálom az egész bandát? Oké én speciel nem utálo őket de nem is szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!