Új suli! Hogyan tudnék beilleszkedni a "menőbbek" közé?
Már volt gólyatábor és ott kábé ki is alakultalk a "klikkek"...A menők mindig beszélnek, mindenen röhögnek, produkálják magukat, csak úgy elkezdenek táncolni, énekelgetni...
Én 5 lánnyal voltam egy szobában, akik közül 3 "menők" lettek, de amikor beszélni akarok velük, tudomást sem vesznek rólam, pedig az első két napban tök jól megvoltunk..Miért? Vagy ez még alakul a suliban...? Elvégre csak 4 nap volt a tábor.
De tudjátok milyen érzés, amikor valaki nem enged a közelébe, és észre se vesz, nem röhög a poénjaidon, amit kéősbb valaki elmond, és akkor meg persze szakadnak rajta...Mit csináljak? :S
13/L
nagyon szivesen, kedves #9. tudod, ha azt irom, hogy biztosan istenkiraly vagy, ne valtoztass semmin, az 1) fix, hogy nem igaz 2) a kerdezo elengedi a fule mellett, mert a kerdese alapbol arra vonatkozott, mit valtoztasson, ergo erzi hogy valami nem koser. viszont igy talan atgondolja megegyszer, hogy mi is a problema vele. az a 'szerintem eleg jol.nezek ki' (vagy valami hasonlo) nem hangzott tul meggyozoen.
nem banto vagy onbizalomrombolo szandekkal irtam, hanem mert nagy atlagban az emberek 12-14 eves korukban a legcsunyabbak, ilyenkor keresik a stilusukat es ez az atmeneti korszak senkinek nem kedvez - csak az eredmenye.
ja, ha pedig tenyleg olyan jofejek lennenek, akkor nyitnanak a koreiken kivul allok fele is, es nem neznenek rajtuk keresztul, amikor mar bebiztositottak a sajat "poziciojukat".
le lehet pontozni a beka seg..ize, hatsoja ala, de akkor is csak azt tudom irni, ami az en velemenyem.
"jófejek, és éppen ezért barátkozik velük mindenki, mert a többségük kedves..."
Höh...hát ne haragudj de elég rossz emberismerő vagy, meg kell mondjam.
Naa mindegy végül is ez a Te döntésed, látszik nagyon beszeretnél kerülni.
Hát akkor sok szerencsét! :(
mi értelme van annak,hogy meno vagy? csak az max,hogy nincsennek igaz barátaid és ha szukséged van valakire senki sincs meletted. veled én sem állnék szóba, inkább lenéznélek és most pedig lenézlek azért,mert ahelyett,hogy keresnél egy igaz barátot inkább egy seggnyaló leszel,pont ezért nincs a menoknek igazi barátaik,mert vannak olyanok,mint te.és attól,hogy valaki rohog,vagy csak úgy elkezd táncolni és énekelni hangosan,még nem biztos,hogy olyan kis senkikkel akar barátkozni,mint te. én is olyan vagyok,hogy nem szégyellek akár a városban is ahol lakom táncolni,énekelni,stb.,de nincs szukségem tapnyalókra,mert tudom,hogy azok senkik én pedig tobb vagyok az olyanoknál akik arra vágynak,hogy mások ugráltassák oket.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!