Általában a társaságok középpontja vagyok, a dumámmal sincs baj, hamar feloldódok, stb, de mégis parázok, h. mi lesz szeptemberben. Nem fogok ismerni senkit. Milyen módszerekkel lehet ott ismerkedni? Kivel kezdjek beszélgetni? Miről?
Ti hogy csináltátok? :)
2010. júl. 28. 22:07
1/7 anonim válasza:
Ne parázz, legyél természetes, barátságos. Majd kialakul ez magától.
2010. júl. 28. 22:10
2/7 anonim válasza:
Arra gondolj,h más sem fog senkit ismerni.A lényeg,h saját magadat add,ne akarj "menőzni",ne akarj olyannak látszani amilyen nem vagy.Nem lesz semmi baj.;)
2010. júl. 28. 22:20
3/7 anonim válasza:
én egy éve, amikor megtudtam hova vettek fel, még nyáron elkezdtem keresgélni osztálytársak után. ha van myviped, ott a legegyszerűbb a részletes keresésnél..minden infót amit tudsz, pl megye, kor, iskola beírod, és kidobja a találatokat. én mindenkinek írtam e-mailt hogy szeptembertől osztálytársak leszünk. sokakat felvettem msnre, szinte az egész osztályt megismertem így. volt akivel olyan jóba lettünk, hogy még suli kezdés előtt találkoztunk:) első nap már megvolt a padtársam, meg az alap társaság, ami azóta is ugyan azokból a személyekből áll:D ha kisvárosban vagy faluban laksz, könnyen kinyomozhatod a leendő osztálytársakat. és bejárós vagyok, másik városba járok iskolába,így kicsit nehezebb volt, de megoldható:) meglátod jó lesz minden ;)
2010. júl. 28. 22:44
4/7 A kérdező kommentje:
az előzetes felvételi listát nem tették közzé :/ nem tudom kik lesznek az osztálytársak
2010. júl. 28. 23:01
5/7 anonim válasza:
nálunk sem tették közzé.
beállítottam a megyét..
a kort..ami ugye átlagban 14-15
meg beírtam az iskola nevét
mindezt részletes keresőbe.
és azokat a leendő osztálytársakat dobja ki, akik már kiírták az adatlapjukra a leendő iskolát ;)
2010. júl. 29. 01:08
6/7 anonim válasza:
Befogsz tudni,ugyanis a középsuliba már nem az a módi,mint az általánosba.Én is szeptemberbe leszek "elsős",vagyis "kilencedikes" középsuliba!*.*Én ugye azzal a módszerrel fogok beilleszkedni,hogy nem leszek túl feltűnő,és nem kajtatok senki után,de nem is mondok senkiről senkinek semmi rosszat,mert az előbb-utóbb kitudódik.Viszont tudniuk kell másoknak,hogy én nem adok egyetlen pletyót se tovább,se kicsicsázgatva,sem úgy,ahogy nekem mondták.Mert az egyrészt nem szép dolog.(:
Szal ajánlom h. az első hónapokba kusss legyen..sztem nem vagy te olyan pletyós lány,de ugye a véleményeket se terjesztjük,mindenkiről csak JÓT mondunk,meg amit hallani akar.Meg magunkat adjuk:D:D:D
2010. júl. 29. 16:29
7/7 anonim válasza:
Én is most megyek 9.be. Legalább 1,5 hónapja tudom hogy kik lesznek az osztálytársaim. Pl. volt szintfelmérő, szinte az egész osztály ott volt. Meg Myvipen kerestem embereket... Úgy írtam be hogy pl. xy 9.b. Sokan szeretik kiírni. Ha esetleg találsz valakit, megkérdezheted tőle hogy ismer-e a másokat. Tuti siker.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!