Mit tegyek? Félek! L/15
ugyanazt tudom mondani, mint amit egy ugyanilyen kérdésnél mondanék csak fiúval ugyanez :D
ha nem érdeklődik irántad, akkor hagyd.
Keress egy pasit magadnak!
mindennap látom a pasijával csókolózni ami elég rosszul esik
ezt nem csak a lezbik mondják!
Csak féltékeny vagy mert neki van neked meg nincs pasid!
Hát... ugyan a kérdésed nem arra a problémára irányult, hogy leszbikus vagy-e?, de én inkább erre tudnék kommentet írni. Szerintem nem biztos, hogy leszbikus vagy, lehet, hogy igazából tényleg csak féltékeny, mert nincs pasid. Én is éreztem magamat így, ahogy te, ugyanígy a féltékenység miatt, és rettegtem, hogy mi van, ha leszbikus. Néhány év múlva majd kialakul, hogy melyik nemhez is vonzódunk igazán, és remélem a fiúkhoz. :)
Egyébként semmi képp se mondd meg annak a lánynak, mert valószínű, hogy tovább adná. Inkább gondolkozz magadban, és találd ki, hogy hol találhatod meg a szerelmet, még akkor is, ha egy lányról van szó.
SENKINEK SE MOND EL!
kamasz vagy,most hirtelen érdekel a saját nemed,de ez nem jelenti azt,hogy leszbikus is lennél.
viszont,ha elmondanád vkinek,egyből terjedne a pletyka,és NAGYON DURVA megaláztatásokon mennél keresztül.Ismertem egy meleg srácot a gimibe,és ahogy bántak vele..NE AKARD MEGTUDNI!
22/L
14 évesen belezúgtam egy 24 éves nőbe. amikor barátságból megölelt egy másik lányt, majdnem sírva fakadtam. utána lett egy barátom. fiú.:) [ezt az ügyet senkinek se mondtam el]
szóval valószínű, hogy a hormonok miatt van ez. ha mégse, akkor lehet, h biszex vagy. nincs azzal semmi baj. de a leszbikussággal. akik ezt mondják, idióták.
15L
Nálunk van egy csaj, aki leszbikus. Eleinte csak én meg egy másik lány tudtuk. Aztán a csaj, aki leszbikus minden oszitársamnak elmondta, hogy leszbikus. Senkinek sincs semmi baja vele. Mikor a barátnőjéről beszél nem azt mondjuk, hogy FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ hagyd már, hanem végig hallgatjuk, mint azokat, akiknek pasijuk van. Szinte ugyanolyan, mint mi csak ő nem a pasijáról, hanem a csajáról beszél.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!