Nagyon félek, ötletek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Iskolát váltok és nagyon félek. utolsó évre megyek csak(8.-ra),mert a mostani sulim megszűnt.Budapesten lakom.Elég "furcsa vagyok" és félek,hogy kitaszítanak majd és nagyon izgulok.Szerintetek hogy tudnék a legkönnyebben beilleszkedni?:(13/F2011. aug. 28. 23:03
1/4 anonim válasza:
Próbálj már az elején sok barátot szerezni!
Ne legyél feltűnősködő és bunkó!
Ha sokan szeretnek az elég, nem kell mindent bevállalós menőgyereknek lenni :)
2/4 anonim válasza:
Add magad, légy közvetlen a többiekkel. Ne akarj klikkesedni, inkább legyél az a "mindenkivel jóban vagyok" tipus.
3/4 anonim válasza:
Szia!!! Hidd el nem lesz gond,ha önmagad adod és nyitott leszel a többiek felé!Nem szabad zárkózottnak lenned. :) Sok szerencsét! 11/f
(privát:szgyula11@gmail.com)
4/4 anonim válasza:
nyolcadikos leszek én is. figyelj a barátokra nekem nem lesz sok időm mert ugye felvételizek, próbálj barátokat szerezni addig amíg nem kezdődik a kemény TANULÁS. utána már örülni fogsz ha szünetben beszélhetsz velük.
13L
ha gondolod írhatsz privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!