Félek elaludni álmomba mindig meghalok vagy csonka leszek ötletek?
asszem 1 évig csak egy nagy fekete semmiség volt minden álmom. az utobbi 1 hétben MINDENNAP álmodtam és mindig olyan fájdalmas xar álom volt:S lehet ,hogy most hülyének néztek de felsorlom nagyábol mi volt
1.valami titokzatos erő felemelt majd földhöz vágott egy csomoszór amig fel nem ébredtem
2.kannibálok elől rohantam de az egyik beleharapott a kezembe majd egy kőhőzkötöztek és leszurtak
3.megvakultam és egy bikákkal teli kfutattóba voltam
4.agyoncsapott a szikla. ezekre emlékszek még és most félek elaludni.mit tegyek?
Tipp: álmoskönyv
"HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság."
"VAK - Vak, aki egyenesen felénk jönne, s ránk mutatna: jegyzi, hogy titkainkat a tyúk is kikaparja Krúdy. Mások alábecsülése; arra bazírozol, hogy a többi ember nem olyan jó megfigyelő, mint Te, avagy együgyű ahhoz, hogy átlásson rajtad. Megvakulni: semmi áron sem akarsz valami fontos dolgot, körülményt észrevenni; érzelmi kényelmesség, lustaság. Vakot vezetni: sokat adsz a látszatra."
"SZIKLA Félelem, kishitűség. Sziklára mászni: meg akarsz nyerni, magad felé akarsz fordítani valakit, aki nem mutat érdeklődést a személyed iránt; sziklacsúcsra felérni: ellenséged feletti diadalérzet. Feléd magasodó szikla: önbizalomhiány."
De szerintem ha nagyon parázol,keress fel egy orvost.Épp vmelyik nap volt a national-en,h van mikor igen komoly dolgok állnak a háttérben.
Szia!Valószinüleg rejtett félelmeid vannak.Nekem is voltak hasonló álmok,ezek közül pl.1: jött a levegöben felém egy kedves angyalarc és ahogy közelebb ért , átváltozott borzalmasan undoritó halálfejjé, egyre közelebb jött, tátotta a száját de akkor már csak a csontok voltak.Beleharapott az arcomba.Azonnal sikoltva-zihálva ébredtem és a torkomtól a szemöldökömig éreztem a harapásnyomot, teljesen valódinak hatott, sirtam kb fél óráig.
Lefekvés elött (kicsit butuskán hangzik esetleg és mások kinevethetnek ezért, de-!!!)imádkozni szoktam Istenhez.
Csak úgy ami eszembe jut.Megköszönöm a napot, végigpörgetem mi történt, mik voltak a jók, mik a rosszak. Kérem, hogy tisztitson meg,öltöztesse a lelkem hófehér ruhába és vegyen védelmébe amikor alszom.Fonja körém a kezét, hogy el legyek fedve éjszakára, és jóéjt kivánok meg megköszönöm elöre, hogy vigyáz rám.
Próbáld meg, segit...aludni meg muszáj!Szebb, szép álmokat!
miért lenne ciki,h csak 16 vagy?
Ez nem a szex témakör!Meg amúgysem!
Orvos!Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!