SOS Meghalok hétfőn SOS?
Összevesztem 2 oszt.társammal és mondtam bnőmnek h msnen elmmondom neki h min vesztem össze velük meg ilyenek és pont akkor raktam ki állapotnak h "nemkíváncsirád" mikor ő írt és most azt mondja h direkt akkor tettem ki és meg akar a másik 2 csajjal verni hétfőn mert szerinte ribanc vagyok stb.. és nekem meg nagyon nincs kedvem ilyen hülyeségek miatt megint 2 évig járni pszihológushoz..
Már a pánikbetegségem is köjött az előbb. Anyámnak nem akarok róla szólni mert csak engem ugatna le ő is h miylen vagyok.
Mit csináljak?
Hát elösször is tanulj meg rendessen írni!:)
Mennyi idős vagy amúgy?
:D
De jót nevettem :D
Köss gyorsan biztosítást, hogy a szüleid ezentúl jól éljenek :)
Jó barátnőid vannak..
"..A barátaidat megválogathatod, a családodat nem.."
Én azt ajánlom, ne menj suliba hétfőn , vagy hívd be a szüleid, esetlegesen szólj annak a barátnődnek, hogy beszéljétek meg.
Ennyit tudnék ajánlani..
Ne bántsátok! Neki ma ez igen komoly gond lehet. Nyilván egy 18 évesnek már más lehet a gondja.
Neked, kérdező azt ajánlom, próbáld meg a hétvégén a barátnőddel lerendezni az egészet MSN-en. Lehet, sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!