így nem jó mert meghalok! Ötlet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7..
bocs hogy választ kérek de nem lehet újra kiemelni és már súlyosbodott a dolog. a netes "barátaim" fele elküldött a p...ba és minden nap sírok és veszekszek valakivel. persze általában nem én kezdeményezek de én vagyok a hibás... elvárnak tőlem mindent hogy így meg úgy csináljam meg ilyenek. de ha én panaszkodok ekkor megint elküldenek a melegebbre. mi legyen? nem bírom már!
13 lány
Eztv a legutolso valaszolonak irom: Te el tudod kepzelni, hogy milyen elete van neki? Biztos nem, mert te meg nem voltal ilyen helyzetben.
Kedves kerdezo igazan sajnalom a helyzetet:( A szuleid nagyon szivtelenek, inkabb megkene ertsenek teged. Probalj a neten baratokat keresni. Sajnos en sem tudok segiteni rajtad azon kivul, hogy IGAZAN SAJNALOM! KITARTAS EZ A LEG FONTOSABB!
15/L
Megis kitol kerjen segitseget ha nincs senkije.
15/L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!