Félek elaludni álmomba mindig meghalok vagy csonka leszek ötletek?
asszem 1 évig csak egy nagy fekete semmiség volt minden álmom. az utobbi 1 hétben MINDENNAP álmodtam és mindig olyan fájdalmas xar álom volt:S lehet ,hogy most hülyének néztek de felsorlom nagyábol mi volt
1.valami titokzatos erő felemelt majd földhöz vágott egy csomoszór amig fel nem ébredtem
2.kannibálok elől rohantam de az egyik beleharapott a kezembe majd egy kőhőzkötöztek és leszurtak
3.megvakultam és egy bikákkal teli kfutattóba voltam
4.agyoncsapott a szikla. ezekre emlékszek még és most félek elaludni.mit tegyek?
régebben énis tele voltam ilyen álmokkal, de én baromira élveztem őket :D
alig vártam h aludjak, mert legalább vmi izgalmas történt velem. mert amúgy baromi unalmasak voltak a mindennapjaim.
amióta nem baromi unalmasak a mindennapjaim, szartsem álmodom :D kicsit hiányzik...
ha tesem csinálsz időd nagyrészében semmi hasznosat, akkor necsodálkozz h ilyet álmodsz.
a másik pedig, a rejtett félelem. (bár én sosem féltem azoktól a dolgoktól, amikkel álmodtam) viszont eccer álmodtam egy érdekeset. kicsi voltasm még, és életemben először nemolvastam ki egy kötelező olvasmányt. aznap azt álmodtam h sulibamenet lezárták a metróaluljárót, és mindenkitől kérdeztek vmit ami a könyvvel volt kapcsolatos 8amit én nemolvastam ki) és aki nemtudta, azt fejbelőtték. én persze nemtudtam, fejbe is lőttek:D de szokás szerint nem haltam meg....
a hsz-eket nem olvastam el, viszont azért a kérdésre megpróbálok értelmeset válaszolni.
nekem is volt régebben hasonló álmom, hogy a suliban üldöznek, hogy az utcán mindig követ valaki, de az régen volt. mostanában valamennyire tudom irányitani az álmaimat, ugy 30%ban az van amit akarok. bár ez erős kifejezés.
én azt szoktam csinálni, hogy alvás elött csak egy valamire koncentrálok: amiről álmodni szeretnék. természetesen ez nem olyan könnyü, hogy arra gondolsz, hogy ne álmodd azt amire gondolsz, de ez gyakorlás kérdése. gondolom mostanában elég sok horror filmet/könyvet néztél/olvastál. próbáld meg ezeket kerülni, és próbálj pozitivan gondolkodni, hátha javul.
remélem tudtam segiteni
Rakd be a harry potter összes részét egymás után a lejátszóprogramba plusz a strawars t, feküdj le vegyél magad mellé egy rakás csokit és gumicukrot és kezdd el enni aztán nézd a filmet amíg KO nem leszel és be nem alszol rajta...
Ha nem szereted a filmet akkor csináld ugyanezt vmi jó vastag könyvvel!! Olvass elalvás elött!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!