Eddig nem nagyon jártam bulizni, barátaim sincsenek. Most megyek egyetemre, félek, hogy nem tudok beilleszkedni és nem fognak barátkozni velem. Hogy megy ez az egyetemen? Lenézik az ilyen embert mint én?
Na ezzel én is épp így vagyok, várom a válaszokat!
Én már jártam egy évet egyetemre, éshát "hogy megy ez az egyetemen"? Én pl nem mentem gólyatáborba, szóval azt a részét nem tudom... De suliban meg... hát nehezen megy a beilleszkedés, vagy sehogy, nekem így volt :S Most az új suliban majd megpróbálom összeszedni magam, és szerezni barátokat. Ez gondolom szakfüggő, nálunk egyáltalán nem nézték le, aki csak simán nem bulizós, de attól még kedves mindenkivel, satöbbi. Még az is fontos, hogy kolis leszel-e, mert ott is lehet ismerkedni (bár hozzátenném, hogy nekem még ott se sikerült, de ez van :D)
Először is ha jót akarsz magaddal tenni, akor változtass a hozzáállásodon! Hogy ezt hogyan tedd, abban nem igazán tudok segíteni, egyszerűen legyél nyitott, érdeklődő, tanulj meg jól kérdezni, és figyelmesen hallgatni, de ne legyél görcsös.
Az egyetemne senkit nem ismersz, úgyhogy tiszta a terep!
Ha nem hangoztatod, hogy nem buliztál és nincsenek barátaid, akkor a kutya sem fog rájönni- csak legyél bátor és merd megmutatni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!