Új suli! Hogyan tudnék beilleszkedni a "menőbbek" közé?
Már volt gólyatábor és ott kábé ki is alakultalk a "klikkek"...A menők mindig beszélnek, mindenen röhögnek, produkálják magukat, csak úgy elkezdenek táncolni, énekelgetni...
Én 5 lánnyal voltam egy szobában, akik közül 3 "menők" lettek, de amikor beszélni akarok velük, tudomást sem vesznek rólam, pedig az első két napban tök jól megvoltunk..Miért? Vagy ez még alakul a suliban...? Elvégre csak 4 nap volt a tábor.
De tudjátok milyen érzés, amikor valaki nem enged a közelébe, és észre se vesz, nem röhög a poénjaidon, amit kéősbb valaki elmond, és akkor meg persze szakadnak rajta...Mit csináljak? :S
13/L
Egyetértek, ne akarj a mostani "menő" lányokhoz tartozni, mivel manapság az a menő akit 10 évesen, seg.gbe raktak. De ahogyan gondolod, viszont a lényeg, mindig légy önmagad! Ez a való élet, hiába adod ki magad "rosszlánynak", ha te egy kedves csajszi vagy. Szóval, mindig légy önmagad! Inkább szeressen 1 ember önmagadért, mint 10 a hazug énedért. De akiknek van humoruk azok mindenkinek bejönnek (tapasztalat), kivéve az EMO-soknak xD. Na már 2x leírtam mit tegyél, szóval nyugi, emberek vagyunk nem mindenkinek vagyunk szimpik.
Egyéb kérdés-> Privi
14/F
Akkora baromság ezaz egész menősdiség. Nézd én most megyek 10.-be szóval hallgass rám jobban jársz. Olyan nincs gimibe hogy valaki menő :)
Figyu. Mikor oda kerültem, volt 10 csaj akikről azt HITTEM MENŐK!
Leírom hogy volt, smint volt.
Ezek a lányok mindenen röhögtek, fb-re naponta kerültek ki a 'szemhéjtusos ki húzott szemes-szerelmes idézetes képek, amin rendszerint 102-en is megvoltak jelölve. Asszem 8-an voltak a 'legjobb bnők' akiket persze mindenki ismer, stb stb. Engem kezdetektől utáltak, nem tudom miért. Na oké, találtam más barátokat és kívülről szemléltük mi történt a 'főszereplőkkel'.
-Az egyik, azzal kezdte, hogy fűnek fának elmesélte mikor vesztette el a szüzességét...vagyis szeretett róla dumálni. A palija is odajárt a suliba, ők voltak a nagypáros. Pár hónap múlva a csajszika megcsalta MINDENKI SZEME LÁTTÁRA a fiújat az egyik o.társunkkal. Azóta ő a suli r.banca.
-Akkor volt olyan hogy a 'főszereplők' közt felszínre került egy olyan fb beszélgetés, ami nem kis konfliktushoz vezetett köztük (értsd: az egyik 'menő' lek.vázta a másikat, a 3. Meg elmondta mindenkinek) hát volt galiba meg minden héten mást akartak megverni holott ők 'milyen nagy bnők' -.-" naja
-Ami meglepett, legutóbb de nagyon meglepett az az volt amikor -ebből a társaságból persze- az egyik csaj le k.vázta a 'legjobb bnöjét' a fő ellenség előtt: ELŐTTEM!
Szóval rájöttem h ez nem menőség, és nincs, nem létezik olyan h vki menő! Ne a menőség alapján keress barátokat, mert az változik!!
NINCS OLYAN H VKI MENŐ! Ez változik. Légy kedves, őszinte, ne azt nézd h ki h néz ki.
Ezek nem menők, hanem vihogós p.csák!
Pontosan tudom min mész most keresztül. Azonban hidd el nekem, jobban jársz ha nem velük fogsz lógni, hisz ők teljes egészében sosem lesznek a barátaid. Már most is észrevehetted, hogy a viselkedésük alapján milyen emberek is valójában.Beképzeltek, számítóak és kétszínűek. És te hozzájuk akarsz tartozni? Szerintem rossz ötlet.
Még folytathatnám a monológomat mert még lehetne miről beszélnem de hát az baromira hosszú lenne ha most ide le kéne az írnom. Ha gondolod nyugodtan rám írhatsz, hisz már eléggé tapasztaltatnak mondhatom magam a beilleszkedés terén hisz 3 osztályt is megjártam kilencedikben. :)
17/L
elottem is leirtak, hogy mit kell tenned. tegyel «iiiiiiilyen» magasrol arra, hogy ki a meno, azaz ki kepzeli magat annak - mert korosztalyodban az szamit menonek, aki elhiszi magarol, hogy az, es igy el tudja hitetni a dolgot az a tobbiekkel. veled. hadd talaljam ki; onbizalomhianyos vagy es maganyos, az a par ember, akit a taborban ismertel meg, szimoatikus, de nem 'annyira', a konyvekben es a tinifilmekben mashogy volt. nekem is valami ilyesmi volt anno, csak en egy picivel fiatalabb voltam mint Te (6osztalyos gimnaziumba jarok). az elso 2 evem rossz volt, az egyetlen ember, akivel beszeltem, a padtarsam volt, akivel aztan hirbe hoztak, ugyhogy elultunk egymas mellol es nem szoltunk egymashoz (tuudom, logikus es erett dontes..). Nomindegy, a lenyeg az, hogy nalunk is megvolt ez a klikkrendszer, es en nem tartoztam a legek tarsasagaba. a vegen alig szolaltam meg, max. udvariasan csevegtem, es fajt felkelni reggelente. egy nap raneztem az egyik csajra, aki epp kechupot kent a falra, es penzt ajanlott az osztalytarsunknak, ha lenyalja..na es ekkor megtort bennem valami, rajottem, hogy egy porcikam sem kivanja, hogy kozejuk tartozzam, es egyaltalan, mert kene, hogy elfogadjam, hogy ok folottem allnak?!
..es mar nem fajt felkelni, csondes ironiaval neztem oket napkozben, atlattam, hogy szanalmasak, ha belem akartak kotni, fel mertem emelni a fejem, vissza mertem szolni. aztan elkuldtek vagy 10 embet az osztalybol (alapbol 40en voltunk, joval szellosebb lett a legkor), es elment a 'menok' kozul a 2 'fonok' (nem tudom mashogy megfogalmazni, egyszeruen uralkodtak a sajat kis klikkjukon), es az osztaly fellelegzett. 'szabad volt' beszelni barkivel, azon nevettel, amin akartal, nyugodtan ehettel, ihattal, akar meg at is nezhetted az anyagot ora elott..a diktaturat felvaltja az anarchia (:
most sincsen sok baratom, hogy jobban fogalmazzak, egy baratom van (osztalytars, anno a 2 kaszt kozott mozgott, egyikben sem volt benne igazan), a tobbiek csak amolyan haverok. a magam modjan antiszoc maradtam, az emberek azt hiszik, ismernek, baratok vagyunk, de csak a felszint kapargatjak, a bizalom nem kolcsonos...
no mindegy. a lenyeg, hogy ne allj be a sorba - mert amugy sem teheted, nem engednek, hidd el. tedd amihez kedved van, viseld, ami neked tetszik, beszelj azzal, akivel tenyleg akarsz, es csak akkor, ha van mit mondanod.
ja es nem bantasbol, de hidd el; szarul nezel ki. mielott felhaborodnal, mentsd el a kerdest es nezd vissza egy ev mulva. ugye?
es egy utolso jotanacs; halgass anyukadra. komolyan. en utolag jottem ra, hogy igaza volt (majdnem) mindenben.
egy kalappal! - 17/L
ja es ne hallgass divatzenet es ne nezd a kereskedelmi csatornakat. ugy ereztem, ez meg fontos. (:
köszönjük kedves #8as válaszoló! "hidd el rosszul nézel ki" faszántosan leromboltad azt a csepp önbizalmat is hát gratulálok.
a kérdezőnek meg csak annyit tudok mondani, hogy változtass a külsődön, öltözz és viselkedj úgy mint egy plázap!csa és egyből a "menőkhöz" fogsz tartozni. nem provokáció amit irtam, pusztán a színtiszta igazságot írtam. egyébként kiegészíteném azzal, hogy nem ajánlom, hogy kövesd amit irtam, mert csak magadat b@szod át ezzel. másnak mutatkozol mint aki vagy
A mostani menő csajokból 90%-ban egy út széli kurv* lesz úgy, hogy én a helyedben hagynám a beilleszkedést közéjük!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!