Az egyetemen a milyen tipusu embereket rekesztik ki? Kik azok, akiket "kineznek"?
Én pl. agyfütyit kapok a "Nem mentem be órára, mert másnapos voltam, add ide a jegyzetemet, mert nekem az JÁR!" emberektől.
Szóval a követelőző embereket azért kinézik.
Plusz nálunk van egy srác, aki mindenkitől ugyanazt kérdezi (tanártól, diáktól is), ráadásul a több száz fős előadóban előadás közepén lazán feltesz egy nem témába vágó kérdést... Utána pedig kioktat mindenkit.
Szóval szerintem a "túl feltűnő" embereket kinézik. Mondjuk ez egy kis szak, százan vagyunk az évfolyamon.
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen egyetemre jársz. Szóval, ha te nem gazdagként egy sznob suliba jársz, meglesz az esélye, hogy leszólnak.
Akik a sznob, kivakarózott csepűrágók kölykei mellet még idegesítőek, azok a kunyerálósok (ahogy itt v.ki említette őket). Hol cigit, hol kaját, hol jegyzetet kétnek. Persze, mikor neked kéne segítség, akkor sehol nincsenek :/
Amúgy s*ggfejekkel nem érdemes törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!