Segítség nagyon nagyon félénk vagyok és az egyetemen most kell megtartanom az első előadásomat, idegen nyelven?
Basszus, egyetemen vagy. Kit érdekel, mit gondolnak a külsődről? Az egyetem az a hely, ahol az eszeddel és a tudásoddal kell brillírozni!
Gondolj erre, és írj egy szuper előadást. Lehetőleg ne olvasd, mert az unalmas, hanem tanuld meg és vázlatot vigyél magaddal. Vagy ha teljes szöveget viszel, akkor is jórészt tudd fejből.
A kiejtés olyan dolog, hogy elsős vagy, jó hogy akcentusod van. De egy anyanyelvi beszélő ezt még szexinek is találhatja. Aki meg nem anyanyelvi, az kit érdekel? :)
Ha nagyon felkészült vagy, az önbizalmat ad. Szóval hajrá!!
Az előttem szóló nagyon okos dolgokat mondott, különösen azzal értek egyet, hogy a biztos tudás önbizalmat ad és meg fog látszani az előadásodon.
Ha nagyon ideges vagy igyál reggel mielőtt bemennél egy csésze citromfű teát, sminkeld szépen ki magad, vedd fel a kedvenc ruhád, és tegyél mindenki másra magasról!
Gondolj arra, hogyha szerinted ronda is vagy, senkit nem fog meglepetésként érni. Mindenki tudja, milyen a külsőd, ha tesznek is rád megjegyzéseket, hogy fú, de rusnya, akkor azt így is úgy is megtennék. Úgysem ott fogják mondani, max. az előadás után.
De szerintem ez csak a te kényszerképzeted, hogy ilyeneket beszélnek rólad.
A kiejtés meg fejleszthető, gondolj arra, hogy legalább senki nem tart majd konkurrenciának, vagyis nem fognak utálni, nem akar majd senki betartani neked.
A fiút meg próbáld meg figyelmen kívül hagyni.
komolyan az a bajod hogy csúnyának tartod magad meg ott lesz a szerelmed?
ez egy egyetem. és előadást kell tartanod. arra koncentrálnál inkább. ha az sikerül, akkor minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!