Hogy lehet rávenni egy férfit, hogy lépjen végre?
Valamerre. Vagy hanyagoljon, vagy történjen valami.
Úgy értem anélkül, hogy odaállnék és rákérdeznék, hogy mi van, mert az azért úgy mégsem a legjobb megoldás. Szóval valaki valami más ötlet? :)
Én értem a kérdésem, mert tudom miről van szó. :)
Udvarol. De nem haladunk semerre. Úgy tűnik, mint aki többet akar, mint barátság, de nem lép. Én veszem a lapot, de úgy tűnik ez nem elég.
mit nem értesz ezen,minden nőnek ez a legfőbb gondja,
a pasi csak dugdossa-dugdossa,de a nőci már akarná az eljegyzést/esküvőt
Csak a szokásos apuci dugni szeretne és próbálgatja/nem meri becserkészni a kiszemeltet story...
Ugyan kérdezõ hagyd csak rá.
ha nem írsz semmit, senki sem fog neked értelmes választ adni.
Most mire vársz? Arra, hogy járjatok, vagy arra, hogy eljegyezzen? Menyi idősek vagytok?
Sehogy.
Add a tudtára, hogy te nyitott vagy egy kapcsolatra... ha nem vele, akkor mással.
Egyből ki fogja teregetni a lapjait.
Csak nehogy kiderüljön, hogy félreértetted a jeleket, és valójában semmit nem akar tőled, csak sima, hétköznapi férfi-női kollegális-baráti viszonyról van szó. Bír téged, jól tudtok beszélgetni, élvezi a társaságod, de egyáltalán nem kíván, mint nőt. Tehát nem lép, mert nem akar lépni. Ez a helyzet neki így felel meg, ahogy van, és nem is érti, miért kéne "továbblépni", ha ő célba ért... mert ennél többet nem akar.
Jézusom, mit nem lehet ezen érteni? Mondom udvarol, de nem lép. Szerintetek akkor mit akarok, hogy elvegyen??? -.-"
#7: Ez is lehet. Csak nagyon nem egyértelmű, ezért kellene, hogy lépjen. Vagy előre, vagy vissza. Most így pont középen, pont nem lehet kitalálni, hogy mit is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!