Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Impotens 30 éves férfit vajon...

Impotens 30 éves férfit vajon elfogad nő társnak akár férjnek?

Figyelt kérdés
Van értelme ismerkedni? Ki akadhat?

2012. aug. 8. 18:17
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Akadhat hasonló korú nő, akit ez nem zavar, hogy nekem is legyen családom?
2012. aug. 8. 18:23
 2/30 anonim ***** válasza:
52%
Szex nélkül ez csak barátság lenne.
2012. aug. 8. 18:23
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
ez mit jelent pontosan? egyáltalán nem áll fel semmilyen helyzetben? soha nem is állt? még szűz vagy? vagy vmilyen trauma vagy betegség hatására lettél az? akkor nem lehet vhogy kezeltetni? annyi módszer, orvos, pszichológus stb van akiket amiket fel lehetne keresni...én nem fogadnám el, hiszen ennyi idős korban a szex az alapja egy kapcsolatnak, max egy aszexuális nőt találhatsz, persze más ha együtt vagyunk és úgy leszel impotens, akkor nyilván segítenék orvost keresni, túllépni rajta, kell, hogy legyen megoldás, de ha ismerkedéskor közlöd, akkor az nekem nagy sokk lenne, nem szeretném foyltatni vszleg 29/N
2012. aug. 8. 18:24
 4/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha van egy kis magánakvaló esze akkor nem. Olyan fogadhat el akinek szintén van valami problémája.

Adj fel hirdetést társkeresőben, talán ez a legjobb és hatékonyabb megoldás, természetesen ezt ne felejtsd el közölni, szóval ne az első randin derüljön ki.

2012. aug. 8. 18:28
 5/30 anonim ***** válasza:
83%
Kamagra?
2012. aug. 8. 18:30
 6/30 A kérdező kommentje:
Semmiféle eredményt orvosok nem tudtak elérni, és nővel sem voltam, próbálkozások kudarcba fulladtak és többen is elküldtek a fenébe "lankadt farkad van" szöveggel. Szeretnék hasonló korú társat. Létezik, hogy minden 30-40 közötti nőnek fontos a szex? Szerintetek hol lehetne ismerkedni?
2012. aug. 8. 18:34
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem feltétlenül lemondás a szexről. A nyelveddel is kielégítheted, és a kezed is mindig kéznél van.
2012. aug. 8. 18:37
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
hány orvosnál voltál? milyen orvosoknál? maszturbálsz? akkor kemény? sztem lelki eredetűa problémád, és pszichológushoz kéne menned. sztem nem fogsz találni normális társat, mert előbb utóbb megcsal, a szex fontos, és sztem ahelyett, h feladnád és leadnád az igényeidet a nőkkel kapcsolatban, próbálj meg MINDENT, hogy rendbejöjj, hiszen neked is jobb és teljesebb életed lenne ha kiegyensúlyozott szexuális életet élhetnél
2012. aug. 8. 18:39
 9/30 anonim ***** válasza:
65%

El bizony, sőt boldog is lehet vele, ha a szex nem számít neki, nem akar gyereket, vagy mélységesen írtózik a szextől (pl. kisgyerekkori nemi erőszak áldozata).

Ebben az esetben azonban minden más téren (IQ, műveltség, érdeklődés stb.) passzolniuk kell.

A valódi szeretethez nem kell szex, különben öregkorban nem szerethetné egymást két ember.

Csak gondolj arra, hogy hány nő élt boldogan a férjével, amikor az visszajött a háborúból, és úgy jött vissza, hogy a fronton ellőtték a lompost.

2012. aug. 8. 18:48
 10/30 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén ismerősi körben a párok havonta egyszer esnek egymásnak, most azt a havi egy alkalmat, de többet is lehet segéd eszközzel, más testrésszel, ha az érzékiség megvan, sok mindent lehet.Remélem találsz partnert.
2012. aug. 8. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!