Impotens 30 éves férfit vajon elfogad nő társnak akár férjnek?
Csak nálam az a gond, hogy az aktus eleve elmarad, egy elfoglalt párnál meg azért legalább van mire emlékezni, még ha műpénisz kell akkor is.
Még ha találok is valakit, aki elfogad, még akkor is ott a kérdés mikor mondjam el, nem valami kellemes puh@pocs és egyéb jelzőket kapni.
Ha valaki téged valóban elfogad, akkor SOHA nem fog puhap@cs és hasonló jelzőket aggatni rád; soha eszébe sem jut az, hogy te milyen gonddal kell, hogy élj. Vagy neked eszedbe jutna félcs&csűnek hívni egy nőt, akinek el kellett távolítani a mellét? Minek hívnád azt, akinek nincsen méhe?
Az elfogadás lényege abban áll, hogy elfogad téged olyannak, amilyen vagy: ha három szemed van, akkor annyival, ha négy karod, akkor úgy, ha impotens vagy, akkor úgy. Aki bármikor is csúfol, megjegyzést tesz rád, az nem elfogadó, hanem csak érdekember, aki megjátssza az elfogadást.
Engem is az érdekel, amit valaki már kérdetett: egyedül sem működik?
Egyébként én mostanában úgy érzem, nem a szex az első, ami egy kapcsolatban fontos. De nem merem azt mondani, hogy sosem érzem fontosnak, mert az nem lenne igaz. Nem tudom. Egyedül vagyok egy kisgyerekkel. Talán működhet egy kapcsolat szex nélkül is, de akkor tényleg nagyon passzolni kell minden egyéb téren.
12. Én írtam, hogy más téren erősebben kell, hogy passzoljanak, de ez akkor is igaz, ha van szex. Pusztán a szexben klappolás nehezen tart össze egy kapcsolatot.
Az intimitás pedig nem egyenlő a szexszel. Szép is volna! :)
"Az intimitás pedig nem egyenlő a szexszel. Szép is volna! :)"
Szerintem sem, de sok ember számára nincs intimitás szex nélkül. :)
Nekem teher a szex hosszú ideje. És biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen.
Hidd el van olyan szabad nő aki olyan társra vágyik, mint amilyen te is vagy, de éppen olyan mellett van aki szexet akar és nem lép ki a kapcsolatból mert...
Nekem sincs sajnos a homlokomra írva. És azt is elhiszem, hogy nincs kedved feltenni egy társkeresőre az impotens szót az arcod mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!