Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Impotens 30 éves férfit vajon...

Impotens 30 éves férfit vajon elfogad nő társnak akár férjnek?

Figyelt kérdés
Van értelme ismerkedni? Ki akadhat?

2012. aug. 8. 18:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Csak nálam az a gond, hogy az aktus eleve elmarad, egy elfoglalt párnál meg azért legalább van mire emlékezni, még ha műpénisz kell akkor is.

Még ha találok is valakit, aki elfogad, még akkor is ott a kérdés mikor mondjam el, nem valami kellemes puh@pocs és egyéb jelzőket kapni.

2012. aug. 8. 19:23
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de nem lesz egyszerű. Én 26 éves nő vagyok, és mivel többnyire nekem teher a szex, nem okozna gondot a hiánya hosszútávon sem. Biztos van még rajtam kívül olyan nő aki így van vele, azonban szex ide vagy oda, ahogy már egy másik válaszoló is írta, nagyon fontos, hogy minden egyéb téren passzoljatok egymáshoz. Tapasztalataim alapján a kevésbé szexközpontú emberek az élet egyéb területein élik ki magukat, ha ezekben partner vagy, valamennyire pótolható az intimitás.
2012. aug. 8. 19:23
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha valaki téged valóban elfogad, akkor SOHA nem fog puhap@cs és hasonló jelzőket aggatni rád; soha eszébe sem jut az, hogy te milyen gonddal kell, hogy élj. Vagy neked eszedbe jutna félcs&csűnek hívni egy nőt, akinek el kellett távolítani a mellét? Minek hívnád azt, akinek nincsen méhe?

Az elfogadás lényege abban áll, hogy elfogad téged olyannak, amilyen vagy: ha három szemed van, akkor annyival, ha négy karod, akkor úgy, ha impotens vagy, akkor úgy. Aki bármikor is csúfol, megjegyzést tesz rád, az nem elfogadó, hanem csak érdekember, aki megjátssza az elfogadást.

2012. aug. 8. 19:34
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

Engem is az érdekel, amit valaki már kérdetett: egyedül sem működik?

Egyébként én mostanában úgy érzem, nem a szex az első, ami egy kapcsolatban fontos. De nem merem azt mondani, hogy sosem érzem fontosnak, mert az nem lenne igaz. Nem tudom. Egyedül vagyok egy kisgyerekkel. Talán működhet egy kapcsolat szex nélkül is, de akkor tényleg nagyon passzolni kell minden egyéb téren.

2012. aug. 8. 19:35
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

12. Én írtam, hogy más téren erősebben kell, hogy passzoljanak, de ez akkor is igaz, ha van szex. Pusztán a szexben klappolás nehezen tart össze egy kapcsolatot.

Az intimitás pedig nem egyenlő a szexszel. Szép is volna! :)

2012. aug. 8. 19:36
 16/30 A kérdező kommentje:
Hiába gondoltok arra,egyedül jó kemény és eljátszom vele és csak nővel nem megy, egyedül sem érek el a merevedést, ami van az teljesen komolytalan.
2012. aug. 8. 19:42
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen pumpás akármit már be tudnak ültetni, arra nem gondoltál?
2012. aug. 8. 19:51
 18/30 anonim ***** válasza:
49%

"Az intimitás pedig nem egyenlő a szexszel. Szép is volna! :)"

Szerintem sem, de sok ember számára nincs intimitás szex nélkül. :)

2012. aug. 8. 20:10
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teher a szex hosszú ideje. És biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen.

Hidd el van olyan szabad nő aki olyan társra vágyik, mint amilyen te is vagy, de éppen olyan mellett van aki szexet akar és nem lép ki a kapcsolatból mert...

Nekem sincs sajnos a homlokomra írva. És azt is elhiszem, hogy nincs kedved feltenni egy társkeresőre az impotens szót az arcod mellé.

2012. aug. 8. 20:12
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem segít semmi, akkor szerintem netes társkeresőn ismerkedj, és írd ki, hogy szexmentes kapcsolatot keresel (azt nem muszáj írni hogy miért, elmondhatod a hölgyeknek egyenként ha találkozásra kerül a sor). Én ezt csinálnám. Biztos, hogy van aki így is érdeklődni fog, ha amúgy kellemes társaság vagy, és ápolt a megjelenésed :) Sok sikert!
2012. aug. 8. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!