Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai világban, elfogad e...

Mai világban, elfogad e valaki 3 gyerekkel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen!Csak meg kell találni.
2009. aug. 8. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
persze.. és szükség is van rá, mert a magyarok száma fogyatkozik . :(
2009. aug. 8. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy igen! Van egy baratnom, es neki is 3 gyereke van,(a ferje meghalt) es ratalat megis a szerelem! Nagyon orulok nekik!♥
2009. aug. 8. 15:20
 4/8 anonim válasza:
43%
ha 3 bitang, 3apatol, akkor en nem fogadnam el, s szerintem mas sem, de egyebkent mert ne.
2009. aug. 8. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor kérem.aki megismerne egy 3gyerekes anyát jelentkezzen vagy ismerkegyen velem ezt az oldalon.
2009. aug. 8. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Egy barátnőm 3 gyerekkel interneten segy perc alatt talált partnert, úgyhogy igenis, lehetséges!
2009. aug. 8. 17:21
 7/8 anonim válasza:
Én is egyedül nevelek 3 gyermeket. Szerintem az a legfontosabb, hogy elfogadd magadat. A gyermekek az életedben csodálatosak. Gondold végig milyen rossz lenne, ha nem lennének veled. Nem tudom, hogy találsz-e majd olyan férfit aki úgy szereti a saját gyermekeidet, ahogyan azt te szeretnéd, de biztosan van olyan aki elfogadja őket veled eggyütt. Csak meg kell találni.
2009. aug. 20. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Gazdag özvegyként alig találtam valakit pedig csak egy gyerekem van. Szeret minket most már, de az elején kellett a jólét ígérete, szegényként nem hiszem, hogy találtam volna társat. Nem a gyerekek létszáma számít, hanem, hogy van-e olyan valamid, ami kell egy férfinek, a gyerek csak a csomagban van, legtöbb férfi nem akarja nevelni még a sajátját sem..
2012. aug. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!