Sokkal nehezebb 3 gyerekkel mint 2-vel? Kis korkülönbség esetén. Akinek így volt, nem bánta meg hogy 3 gyereket vállalt a mai világban?
Nekem már a kettő is sok. Nálunk 20 hónap a korkülönbség, és a kicsivel nagyon kifogtam. Se szopni, se aludni nem akar a mai napig sem (8 hónapos), szóval én kettőnél megálltam. Esetleg 10 év múlva egy harmadik, de most semmiképp sem.
Persze ezt te tudod, hogy mennyire borít ki már eleve a kettő is. Meg szerencse is kell hozzá, ha a második eleve olyan könnyen kezelhető gyerek lenne nálunk, mint az első, akkor meggondolnám. Pedig azt mondják, hogy a második gyerekkel könnyebb, de nálunk ez nem jött be.
Nekem mindkettő elégjó természet. A nagyobbam 5 hós kora óta átalussza az éjjelt szerencsére, nem nehéz eset ilyen szempontból Oviba jár, nincs rá panasz. Jól viselte a kistesót is, nem agresszív, nem verekedős típus.
A lányom ébred éjjel még 1-2 szer és kicsit beteges típus, de egyébként ő se kétemberes baba.
Szerintem a két nagy jól eljátszik egymással annyira nem problémás, inkább most mint mikor elkezdi a nagy az iskolát egy újszülöttel nehéz még tanulni is aztán szegény középső teljesen kimarad mindenből. Szóval ha bírod hajrá.
nekem kettő van olyan elevenek és anyásak, hogy a kistesót apró darabokra szednék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!