Tartsak el én egy férfit?
Párom azt mondta hogy tartsam el én őt. Mert hogy ő már milyen sokat költött a lakásra, ahol majd lakni fogunk!! Megjegyzem: nagyon sokat segítettem, 3 évnyi szabadidőm és energiám ment rá, arról nem is beszélve, hogy egy csomó mindent vettem én is!!! Az összes pénzt megspóroltam, amit tudtam!
Olyat mondott : "Hogyha elmész albérletbe valahová ott sem ingyen laknál!!" Ez olyan mintha azt mondta volna, hogy fizessek neki pénzt azért, hogy egy olyan lakásban lakunk amit közös energiával csináltunk, és amibe beszálltam anyagilag annyival, amennyivel tudtam!!
Megjegyzem azt is, hogy ő 5x annyit keres mint én! De ő ezentúl nem akar költeni olyanra hogy rezsi, számlák, kaja stb, mert már épp elég pénze "elúszott"
Ettől a beszólásától most az életem tört derékba!! És halál komolyan gondolja, és költözés előtt 1 hónappal ezt mondta!!!
Elképedtem, és olyan dühös lettem, hogy legszívesebben felrúgtam volna ezt az embert ott helyben ahol van. Legjobban találtam ha elküldöm. De olyan dühös voltam hogy elzavartam, és csak annyit mondtam neki, hogy mekkora egy patkány!!!
Egy ilyen ember szereti a barátnőjét???
És még hozzáfűzte azt is, hogy de jó hogy nem költözök hozzá és vigyorgott!!
(az utóbbi időben kb 2 éve hullámzó volt a kapcsolatunk nekem kellett mindig mindent lenyelni, nem tenni szóvá semmit mert különben kiakadt, veszekedett. Volt hogy nagyon jó volt a kapcsolatunk, és volt hogy a szakításon gondolkoztam. Az én sok segítségemnek egy perc viszonzott segítség nem volt az ára! Soha nem volt hajlandó semmiben segíteni!! Orvoshoz nem vitt el, mert hogy ő nem ér rá)
Nem bírom felfogni mi történt!!
Szerintetek miért mondta ezt, egyáltalán hogy gondolhat, kérhet ilyet??? Ha ennyire nem szeret, akkor miért nem hagyott már ott ő engem évekkel ezelőtt??
Értetlenül állok most ezer meg egy kérdés előtt...
Mindenesetre most otthagyott.
Megkíméltétek egymást magatoktól, jobb így nektek.
ÉN a felét fizettem volna mindennek, mert van keresetem!!! De ő azt kéri tőlem hogy 100% én fizessek mindent!!!
Mikor nem közös a lakás!! Az az ő tulajdona, és még a felesége sem vagyok, és még csak nem is munkanélküli ez a pasas!!
De nem értem a nők miért várják meg, hogy őket dobják. Az utolsó előtti modatod elgondolkodtató.
Elég negatívan hoztad le a pasast. Ha ennyire utálod (mert nem szereted, ha szeretnéd, akkor nem idegenek előtt hordanád le), akkor miért nem lépsz?
De a nők szeretik, ha alázzák őket, szeretik a bunkó embereket. Látod te is maradsz és azon gondolkodsz, hogy ő miért nem dobott téged. Tehát jó ez így ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!