Kamaszok! (13+) Mi a véleményetek azokról az emberekről (gyerekekről legfőképp) akik néptáncolnak?
Én is aktívan táncolok már elég sok ideje.
Nem érdekel hogy más mit gondol mert én szeretem.. sőt.. :)
De azért mégis.. ki mit gondol róla??
Fiúk-lányok, kicsik-nagyok véleménye érdekel!:))
14/l
Hát nem érdekel az se ha valakinek nem tetszik.. de érdekel a véleményük.. :DD
17/f asszem. :DD (a lényeg hogy a városi embereket és a járást hoztad fel) aki nagyon tetszik (pontosabban tetszett.. de szombaton össze vesztünk..mind1hosszú) ő is néptáncolni jár..
Imádom a legjobb!! :))
Mindenkinek köszönöm és várom még a válaszokat!:)
Szerintem tök jó lehet, hisz így mozogsz is és felnőtt korodban kisebb eséllyel lesznek testi problémáid.
Meg én amúgy is bírom a néptáncot, imádom a magyar hagyományokat :)
13L
Egy élmény ezeket a válaszokat olvasni :DDDD "városi" meg "falusi"... Bakker! Én Pesten lakom, amióta az eszemet tudom, néptáncolok, és igenis, "buknak" a "városi" fiúk is a néptáncosokra. ;D Nekem ez egy életstílus, el sem tudnám képzelni az életem a heti 2 próba nélkül. Legalább van valami célom az életben, bocs:$ Ezeken a kommenteken pedig látszik, hogy mennyi olyan magyar ember van, aki nincs tisztában azzal, honnan jött, ki ő, kik az ősei... Például mikor valaki azt mondja a másikra, hogy "paraszt", akkor eszébe se jut, hogy akár a saját dédnagyapja, az egy falat ételért a tűző napon dolgozott egész nap, csak mert paraszt volt.. Na mindegy, jövök én itt osztani az észt 14 évesen... De mindenesetre biztos vagyok benne, hogy jobb felnőtt leszek, mint egyik-másik lány, akinek a szoknya az, ami a combja közepéig, vagy addig se ér. :D
Sziasztok. 14/L
juuj, a Hajdú most volt a Fölszállott a pávában, nem? :D
/ 11-05 00:03 -es voltam ;) /
Téényleg ma lesz Fölszállot a páva. :)))
Amúgy itt ahhoz képest hogy híres tájegység (Kalocsa és környéke az én drága lakhelyem.:)) elég kevesen táncolnak.. :|
Amúgy itt "Pöstön" elég sokan vagyunk azért táncosok :D De a másik végletből sajnos mint tudjuk, még több van :// És köztes állapot nincs.. Vagy gyűlöli Magyarországot, és az egész kúltúra nyűg neki, és el akar húzni pl Angliába, vagy pedig néptáncol, vagy zenél valami jó kis vonóson mondjuk. Vagy énekel. :DDD De Istenem, annyira utálom, ha lehordja valaki a néptáncot meg a táncosokat... :s Azt se tudják, miről beszélnek...:/ Én se szidok senkit, hogy "páwa" :D Meg most lehetne mondani, hogy jaj mer huudemagyar vagyok, mondták már, de belőlem se nézték ki soha, hogy néptáncolok :D van, aki évek óta ismer, és valahogy soha nem jött addig szóba, hogy mit csinálok, aztán mikor megtudta, teljesen ledöbbent :DD
Jaj, a másik kedvencem: Tescoban, kalocsai mintás fölsők. Fölötte: "Kalochay". Mire nekem leesett, hogy az nem márkanév... :'DDD
/Megint én....:D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!