Kamaszok! (13+) Mi a véleményetek azokról az emberekről (gyerekekről legfőképp) akik néptáncolnak?
Én is aktívan táncolok már elég sok ideje.
Nem érdekel hogy más mit gondol mert én szeretem.. sőt.. :)
De azért mégis.. ki mit gondol róla??
Fiúk-lányok, kicsik-nagyok véleménye érdekel!:))
14/l
Szerintem is jó dolog.Én is tudom milyen felállni egy színpadra vagy elmenni egy versenyre.Vagy akár egy táncórára.Jó érzés látni ,hogy a nézőknek tetszik.És emellett hasznos időtöltés is ,legalább nem csak a gép előtt ülsz egész nap.Nameg persze a társaság is nagyon jó tud lenni főleg egy összeszokott csapatnál.
Egyébként én is táncolok hip-hop-ot 7 éve (E.C.D.S.) és E.B.-n is voltunk most nyáron (2.-ok lettünk).Én is nagyon szeretem a táncot.Az a lényeg hogy szeresd csinálni ,hogy élvezd.És ha tényleg ennyire szereted akkor remélem még sokáig táncolsz majd és sok sikert is hozzá! ;) :DD
14/L
Nagyidnak biztos tetszik... már bocsi. De ha pl városi vagy és városi fiúval akarsz majd járni akkor nem kell csodálkozni ha majd furcsán fog nézni.
Én gáznak is tartom, ellenben azzal, ha valaki szereti csinálni akkor csinálja. Ha a bnőm szeretné azért nem tiltanám meg neki, hisz ő dolga:)
17f
Kedves utolsó!
Attól, hogy városi valaki, még egyáltalán nem szégyenletes és NEM GÁZ dolog, ha néptáncolsz!!! Miért ennyi erővel, lehet vonatkoztatni más műfajú táncra is pl. HIP-HOP, csak ő nem azt csinálja, hanem mást.... Én rengeteg városi embert ismerek, aki szereti csinálni és nem ég a pofája, sem a barátjának, barátnőjének, hogy ilyen táncművészetet tanul, mert ő városi és csak a vidéki parasztok csinálják !!....
F/21
Igaz,én már régen nem vagyok kamasz,de ha lehet,leírom a véleményem. Én büszke lennék rád,azért meg pláne,hogy így kiállsz amellett,amit szeretsz. Ha egy fiú,azt mondja neked,hogy emiatt nem fog veled járni,vagy megpróbál lebeszélni,akkor az nem is szeret igazán.
Egyébként én is néptáncoltam,imádtam,sőt,a férjemmel ott ismerkedtem meg.:)
"Nem érdekel hogy más mit gondol mert én szeretem.. sőt.. :)
De azért mégis.. ki mit gondol róla??"
Most akkor érdekel, vagy sem? Persze, hogy érdekel. Max. nem fogod abbahagyni, mert szereted, akkor sem ha ciki.
Személy szerint mindenkit tisztelek, aki rendszeresen mozog, legyen az bármi, és a néptánc tényleg nagyon-nagyon megmozgat, remek edzés is. Aki egyszer kipróbálta tudja, milyen megterhelő tud lenni!
A népzenét rühellem, de ez más tészta. Neked kell hallgatni, nem nekem :)))
SZóval szerintem nem ciki. Csináld. Csak ne kelljen megnézni :P :)
Az emberekről? Konkrétan semmi. Nem emiatt fogom pozitívabban megítélni vagy épp lenézni őket. Mindenki azt űzi szabadidejében, ami szórakoztatja - a törvény keretein belül persze.:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!