Mennyire van rendjén, hogy rám fognak dolgokat ha valami el van rontva?
Figyelt kérdés
Nem nagy dolgok, munkán. A hátam mögött mondják másoknak, hogy hát igen, ez meg ez el lett rontva, és úgy mondják, hogy azt én csináltam. Pedig nem. Zavar a dolog, es már a kilépést tervezem. Olyan is volt, hogy ha vmit jól csináltam, a munkatárs azt mondta h azt ö csinálta.2012. aug. 29. 07:40
1/4 anonim válasza:
Állj ki magadért!Ezért ne hagyd ott a melóhelyed,a mai világba meg kell becsülni nem könnyű találni!
Ha jogtalanul fognak rád v.mit mond meg nekik nem te voltál!!Ne hagyd magad!!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
De ezeket nagyrészt másoktól hallom vissza. Utólag már nincs értelme szólni.
2012. aug. 29. 07:59
3/4 anonim válasza:
Jó nagy szutykokkal dolgozol.
Én elhiszem, hogy kínos. De biztosan nem mindegyik csinálja, akiről meg tudod annak mondd meg, hogy vérciki amit csinál.
Nem tudom mennyire vagy jóban a kollégáiddal amúgy, de akivel igen annak adagold szépen, hogy ne higgyenek el mindent xy-nak stb.
4/4 anonim válasza:
Keress te is magad mellé embereket. Akik megbecsülik a munkád, és nem csak előtted...mögötted is.
Azok az embereke akik elhordanak ennek meg annak, azok mehetnek a búsba.
Emiatt ne lépj ki. Becsüld meg a munkád. K*rva nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!