Csak magáról képes beszélni. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Főként facebookon fura. Mert úgy ötpercenként benyögök egy OK-ot, nekem kéne változtatni?2012. aug. 27. 00:20
3/7 A kérdező kommentje:
egy haverom. Jófej, de tényleg csak magáról beszél és beszél és beszél.
(amugy én L/16)
2012. aug. 27. 00:23
4/7 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, netről ismerem csak, de régen nagyon oda voltam érte, imádtam. :)
Aztán kimaradt egy év, addig nem beszéltünk. Most újra egymásra találtunk, és mindig magáról beszél, mondtam is neki, de nem változott semmi, csak kicsit durcázott miatta. Egyébként 3 hete megint nem beszélünk, mert ráuntam...
Egyébként ha el is kezdtem neki mesélni valamit, a felénél eszébe jutott valami és beszélte a maga dolgát.
16/L
5/7 anonim válasza:
az se jobb, ha mindig neked kell beszélned vagy csak te vagy a téma mindig
6/7 anonim válasza:
Egoista ez van,nem lehet megváltoztatni
7/7 anonim válasza:
Beszélj te is magadról, hogy te meg így, meg úgy.
Vagy kérdezgesd, hogy mit gondol erről, vagy arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!