Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok rosszul ezektől...

Csak én vagyok rosszul ezektől a nevektől? Pl. Kira, Mira, Zoé, Lara, Amina, Amira, Lili, Nina, Lia és társai.

Figyelt kérdés
Megfogalmazhatatlanul utálom ezeket a neveket. Szerintem az ízléstelenség netovábbja. Lassan tucatabb nevek ezek, mint a Dzsesszikák és Kevinek.

2012. aug. 26. 18:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak te. Meg őszintén miért érdekel, hogy más mit ad a gyerekének.

Egy Lili nevű lány, akinek Míra unokatesója van.

2012. szept. 4. 19:17
 42/45 anonim válasza:
100%

Lànyom Kira. Mindig is tetszett ez a nèv. Rövid, aranyos, nekem tetszik.

Nem tudom ebben mi az ìzlèstelen.

Neked milyen nèv tetszik? Pl. Eszmeralda??

2016. jún. 3. 15:03
 43/45 mitérdekeltéged válasza:
100%

Engem Kírának hívnak és nem ertem mi bajod a rövid nevekkel. Eléggé sértőnek veszem hogy leszólod a görög/latin eredetű neveket.

És a Kíra név jelentése úr/uralkodó ha valaki nem tudta volna még

2016. júl. 20. 16:19
 44/45 anonim válasza:
28%

A Kíra nekem nagyon tetszik.. A Míra egyáltalán nem.

Zoé második névnek tetszene.

Lili kislanyhoz illik, a Lilien becezese ks lehet, ugy tetszik.

Nina a kutyam:D Ninett-kent ismerem, de nem tetszik.

Lia meg nekem csak becenev, Larillia ismerosom van (nem magyar) es Lianak szolitjak.

Lara, Amina, Amira semleges szamomra.

Egyik nevtol sem vagyok rosszul :) mindenkinek mas

Lehet ami pnt neked tetszik masnak az borzalmas. Nem ertem miert kell itelkezni egy nev felett ;)

2016. júl. 25. 19:08
 45/45 anonim ***** válasza:
55%

Nekem sem tetszenek, a kérdező nincs egyedül a véleményével. Ráadásul a Kira névről nekem először mindig az Oroszlánykirály jut eszembe (pedig ott Kiara volt), msáodszorra meg a Death Note manga főszereplője. :p

Ezek nekem becenévnek, nem pedig rendes névnek tűnnek. Meg macskanévnek. (Bocs)

Nekem amúgy még az Ágnes és Klára név sem tetszik, de az lehet azért, mert ismertem olyan Ágneseket és Klárákat, akik nem voltak szimpatikusak. A fent említett nevekből senkit sem ismerek. Van ugyan egy Mirának becézett Miriana, de ő ukrán és harminc éves, nem kislány.

2019. jan. 7. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!