Csak én vagyok rosszul ezektől a nevektől? Pl. Kira, Mira, Zoé, Lara, Amina, Amira, Lili, Nina, Lia és társai.
Engem is Bettinának hívnak..de nem tehetek róla..akaratomon kívül,szüleim adták nekem..DE SZERETEM:)..és nem esik jól,hogy "sértegeted a nevemet":)
Bár nem is nagyon érdekel:D
16/L
Én Orsolya vagyok,és a Gabriella névtől áll égnek a hajam :DD
Igazán átcserélhetnéd MariaLucecitaRosalindára!!! XD
Tudom, hogy a Bettina név nem egyéni,de nekem nem is gond. Nem mondom, hogy jobban örültem volna egy szebb csengésű, egyedi névnek, de nem kötök bele a mostani nevembe sem. A kérdező meg úgy látom minden nevet utál és "égnek áll tőle a haja", mert "modern"...akkor szerinte az 1000 évvel ezelőtti neveket kéne mindenkinek használni?...csak mert nekem semmi gondom sincsen azzal, ha valakinek modernebb neve van...nem a név határozza meg az embert:)
16/L
A Zoé és a Lili nem szúrnak szemet. Ellenben a saját nevemet gyűlölöm, Alexandra vagyok és undorodom a nevemtől, csak a szüleim hívnak így(vagyis különböző degenerált beceneveken, de ezt a nevet lehet a leghülyébben becézni, abszolút nem illik rám, a vezetéknevem meg már alapjában véve eléggé ritka). Ezek a nevek, amiket felsoroltál szinte kutyaf*sza ahhoz képest, amiket néha hallok: Eperke, Alma, Boróka, Tea, Zselyke... fiúknál kiborító a Teofil, Arnold. Az ilyen gyümölcsneveket nem is lehet normálisan párosítani semmilyen vezetéknévhez(milyen már egy Kovács Eperke vagy Tóth Alma?????)... Szóval ha lányom lesz Villő ha fiam, akkor Vajk vagy Levente. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!