Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok rosszul ezektől...

Csak én vagyok rosszul ezektől a nevektől? Pl. Kira, Mira, Zoé, Lara, Amina, Amira, Lili, Nina, Lia és társai.

Figyelt kérdés
Megfogalmazhatatlanul utálom ezeket a neveket. Szerintem az ízléstelenség netovábbja. Lassan tucatabb nevek ezek, mint a Dzsesszikák és Kevinek.

2012. aug. 26. 18:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Engem is Bettinának hívnak..de nem tehetek róla..akaratomon kívül,szüleim adták nekem..DE SZERETEM:)..és nem esik jól,hogy "sértegeted a nevemet":)

Bár nem is nagyon érdekel:D

16/L

2012. aug. 27. 08:14
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
A Bettina egy tök átlag név, nem egzotikus, nem egyénieskedő.
2012. aug. 27. 12:19
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, de kérdezőnek ettől is "égnek áll a haja". Olvasd el az első kommentjét. Sőt. A Timeával, Andreával, Zsuzsannával is többek között baja van, pedig ezekbe tényleg semmi kirívó sincs.
2012. aug. 27. 12:34
 34/45 anonim ***** válasza:

Én Orsolya vagyok,és a Gabriella névtől áll égnek a hajam :DD

Igazán átcserélhetnéd MariaLucecitaRosalindára!!! XD

2012. aug. 27. 12:53
 35/45 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a Bettina név nem egyéni,de nekem nem is gond. Nem mondom, hogy jobban örültem volna egy szebb csengésű, egyedi névnek, de nem kötök bele a mostani nevembe sem. A kérdező meg úgy látom minden nevet utál és "égnek áll tőle a haja", mert "modern"...akkor szerinte az 1000 évvel ezelőtti neveket kéne mindenkinek használni?...csak mert nekem semmi gondom sincsen azzal, ha valakinek modernebb neve van...nem a név határozza meg az embert:)

16/L

2012. aug. 27. 13:17
 36/45 anonim ***** válasza:
nem mondom hogy nem örültem volna jobban*
2012. aug. 27. 13:18
 37/45 anonim ***** válasza:
60%

A Zoé és a Lili nem szúrnak szemet. Ellenben a saját nevemet gyűlölöm, Alexandra vagyok és undorodom a nevemtől, csak a szüleim hívnak így(vagyis különböző degenerált beceneveken, de ezt a nevet lehet a leghülyébben becézni, abszolút nem illik rám, a vezetéknevem meg már alapjában véve eléggé ritka). Ezek a nevek, amiket felsoroltál szinte kutyaf*sza ahhoz képest, amiket néha hallok: Eperke, Alma, Boróka, Tea, Zselyke... fiúknál kiborító a Teofil, Arnold. Az ilyen gyümölcsneveket nem is lehet normálisan párosítani semmilyen vezetéknévhez(milyen már egy Kovács Eperke vagy Tóth Alma?????)... Szóval ha lányom lesz Villő ha fiam, akkor Vajk vagy Levente. :D

18L

2012. aug. 27. 21:08
 38/45 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. Azok a szülők se normálisak. :) Villő aranyos név.
2012. aug. 27. 22:02
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ha valaki az alapján választ a gyerekének nevet h mennyire tucatnév... sz*rok rá mennyire tucatnév ha nekem esetleg tetszik, azt úgysem lehet kikerülni h az én gyerekemet hívják így és így az egész országban... meg eleve ha egy névből alig-alig van, akkor azt csúfolni fogják, mert lehet még nem is hallották...
2012. aug. 28. 10:39
 40/45 anonim ***** válasza:
*azt úgysem lehet kikerülni h az én gyerekemet hívják egyedül így is így az egész országban - bocsi kihagytam az EGYEDÜL szót
2012. aug. 28. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!