Mit szóltok a Lili Bella utónévhez?
Szerintem elég vicces egy név. Vagy Lili legyen vagy Bella!
Ha most nem látnám, hogy külön van leírva akkor azt hinném, hogy Lilibella a rendes név.
Ne tedd nevetségesség a babád ilyen névvel. A kevesebb néha több!!
Volt egy Lili nevű kutyánk és egyszer született egy kölyke, akit pedig Bellának neveztünk el. : D
Ettől eltekintve szép ez így, csak nekem a Belláról mindig egy testesebb, mondhatni debella lány jut az eszembe. (A kiskutya is dagadt volt.. : D) Ha viszont ti nem asszociáltok semmi ilyesmire, akkor hajrá!
Ui.: A Kitti nagyon csúnya név, ráadásul akit ismerek ilyen nevűt, mind nyávogós.
Jaj, a Mónika Alexandra nagyon csúnya!
Nyugodtan maradjatok a Lili Bellánál ha ez tetszik nektek.
Vagy ajánlhatok én is pár ilyen összeállítást:
Fédra Elvira, Lili Boglárka, Bella Boglárka, Lívia Bella, Lili Diána, Lili Olívia.
Nekem ezek ugrottak most be a különlegesebbek közül (úgy látom nektek azok tetszenek inkább..egyébként nekem is), szerintem összeillenek, persze lehet, hogy nem sikerült eltalálnom az ízléseteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!