Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Lili Bella...

Mit szóltok a Lili Bella utónévhez?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 21:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Olyan szappan márkásan hangzik.
2010. febr. 15. 21:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég vicces egy név. Vagy Lili legyen vagy Bella!

Ha most nem látnám, hogy külön van leírva akkor azt hinném, hogy Lilibella a rendes név.

Ne tedd nevetségesség a babád ilyen névvel. A kevesebb néha több!!

2010. febr. 15. 21:32
 3/20 A kérdező kommentje:
Kitti lili?
2010. febr. 15. 21:34
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
új cukorka név :D:D:D legyen Lili...Bellát hagyd el ,ha nem akarod h csúfolják h DeBella :D
2010. febr. 15. 21:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom,hogy a Lilit mindenképp szeretnéd,akkor miért nem csak az? Egyébként mind a kettő kicsit furán hangzik.Általában,ha az első név rövid,akkor a másodiknak hosszabbat szoktak adni,ebben az esetben szerintem próbáld ki egy hosszabb névvel,mert ezek így kicsit viccesek.
2010. febr. 15. 21:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy Lili nevű kutyánk és egyszer született egy kölyke, akit pedig Bellának neveztünk el. : D

Ettől eltekintve szép ez így, csak nekem a Belláról mindig egy testesebb, mondhatni debella lány jut az eszembe. (A kiskutya is dagadt volt.. : D) Ha viszont ti nem asszociáltok semmi ilyesmire, akkor hajrá!

Ui.: A Kitti nagyon csúnya név, ráadásul akit ismerek ilyen nevűt, mind nyávogós.

2010. febr. 15. 21:38
 7/20 A kérdező kommentje:
vagy Mónika Alexandra?
2010. febr. 15. 21:42
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, a Mónika Alexandra nagyon csúnya!

Nyugodtan maradjatok a Lili Bellánál ha ez tetszik nektek.

Vagy ajánlhatok én is pár ilyen összeállítást:

Fédra Elvira, Lili Boglárka, Bella Boglárka, Lívia Bella, Lili Diána, Lili Olívia.

Nekem ezek ugrottak most be a különlegesebbek közül (úgy látom nektek azok tetszenek inkább..egyébként nekem is), szerintem összeillenek, persze lehet, hogy nem sikerült eltalálnom az ízléseteket. :)

2010. febr. 15. 21:46
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem jó:S A Lilit felejtsd el,nem szeretem a Liliket:D Bella meg olyan nagy dömperesen hangzik ,egy nagy darab nőt képzelek el ahogy meghallom.
2010. febr. 15. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Lolka Bolka :D:D:D ez a tuti
2010. febr. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!