Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szóltok ahhoz ha...

Lányok mit szóltok ahhoz ha egy fiú csak úgy meghív titeket ebédre?

Figyelt kérdés
Ha például utcán megszólítok egy lányt, hogy lenne -e kedve velem ebédelni. Osztályból/barátok közül sajnos nem tudok senkit hívni mert még erre is sajnálják az időt, én meg nem akarnák mindig egyedül enni. Mit reagálnátok erre?
2011. okt. 1. 22:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Idegenekkel nem. Előbb ismerjem már valamennyire. Csak úgy minden előzmény nélkül nem mennék bele ilyesmibe.
2011. okt. 1. 22:07
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
hát nem mennék bele, sajnálom.. ez így nem járja.
2011. okt. 1. 22:17
 3/31 anonim ***** válasza:
81%

Ezt úgy képzeled, hogy random leszólítasz valakit, mert nincs kedved egyedül kajálni? Én elég nagyokat pislognék, de ha szimpatikus a képed, benne lennék. Legfeljebb nem kajálunk együtt többet, na bumm.

25 N

2011. okt. 1. 22:17
 4/31 anonim ***** válasza:
90%

"Ha például utcán megszólítok egy lányt, hogy lenne -e kedve velem ebédelni."

Hát evvel az a legnagyobb baj, hogy nem tartalmazza, hogy meg is akarod hivni, tehat hogy Te akarsz helyette fizetni (ami a kerdesed elejéből viszont szamunkra mar egyertelmu). Én soha eletemben nem engedhettem meg magamnak, hogy hazon kivul ebedeljek, tehat mar csak ezert is azonnal _nem_ a válasz.

35N

2011. okt. 1. 22:21
 5/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez tök jó! :) Én örülnék :)
2011. okt. 1. 22:22
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Hivjàl meg egy szegény hajléktalant, legalàbb meleg ételt eszik és te sem kajàlsz egyedül.
2011. okt. 1. 22:24
 7/31 anonim ***** válasza:
68%
Talán igen, ha olyan lenne a szitu, én is néznék, de ha szipi vagy..
2011. okt. 1. 22:24
 8/31 wiWell ***** válasza:
83%
Hát tuti, hogy nem. Azt hinném, hogy valamit el akarsz adni, biztosítást rámsózni, egy ilyen ebéd sosincs ingyen. Ha pedig tényleg csak felszedni akarsz, akkor eleve veszett fejsze nyele, nem mennék el veled. El sem tudom képzelni, hogy valaki leszólítson, hogy enni menjek vele, még akkor sem, ha csak társaságot keres a jó ebédhez.
2011. okt. 1. 22:28
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Engem egyszer egy látványosan hajléktalan fickó szólított meg, hogy meghívna ebédelni. Kifejezetten kedves volt, de visszautasítottam. Azóta azon gondolkozom, hogy mégis hova...?
2011. okt. 1. 22:31
 10/31 anonim ***** válasza:
91%

22:31

:):)a szabadba

2011. okt. 1. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!