Lányok mit szóltok ahhoz ha egy fiú csak úgy meghív titeket ebédre?
Budapesti vagy?Én a kérdést egy meghívásnak veszem és elmegyek veled,tényleg.
20L.írhatsz privit.
mivel én szeretek megismerni új embereket, ezért simán benne lennék ilyesmiben. jó lenne, ha az emberek nyitottabban állnának egymáshoz.
múltkor a kínaiban a szomszéd asztalnál ülő fickóval tök jót dumáltunk. nagy eséllyel akkor láttuk egymást először és utoljára, de jó érzés volt, hogy egy értelmes ember társaságában ebédelhettem :)
természetesen nem hagynám, h fizesd a kajámat, és nem is biztos, hogy találkoznánk is utána, viszont jó dolog új embereket megismerni, eszmét cserélni velük :)
0:27 : Nem pesti vagyok.
Most mi a bajotok ezzel az akarnák,-nék dologgal?
Többieknek köszi a válaszokat. Mivel elég sokan írtátok hogy nem, ebből azt szűrtem le hogy nem érdemes ezzel próbálkozni mert elég nagy az esélye a visszautasításnak.
Én is ezt gondoltam de azért megkérdeztem hátha teljesen más eredményt kapok.
Egyébként ahova járok kajálni viszonylag sokan járkálnak el előtte meg beszélgetnek is, és ezért gondoltam hogy lehet lenne olyan aki csatlakozna.
nem kell ezen mit túldramatizálni. elmész egyedül, aztán kinézel valakit, aki szimpi és egyedül van, vagy épp van mellette hely és odakéredzkedsz.
nem egyszerűbb így???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!