Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szóltok ahhoz ha...

Lányok mit szóltok ahhoz ha egy fiú csak úgy meghív titeket ebédre?

Figyelt kérdés
Ha például utcán megszólítok egy lányt, hogy lenne -e kedve velem ebédelni. Osztályból/barátok közül sajnos nem tudok senkit hívni mert még erre is sajnálják az időt, én meg nem akarnák mindig egyedül enni. Mit reagálnátok erre?
2011. okt. 1. 22:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Csak úgy az utcáról bármelyik jöttmenttel nem mennék ebédelni. A plázákban vannak ezek a nagy nyitott kajáldák, oda ülsz, ahová akarsz. Ott keress egy szimpi lányt, és csatlakozz hozzá.
2011. okt. 1. 22:34
 12/31 anonim ***** válasza:
31%

Meghívni, hova? Mert azért nem mindegy, hova hívsz meg valakit? :)

Ha valami ebédelős helyre.. csak menj oda, és csatlakozz valakihez, valakikhez.

"nem akarnák"

khm... "akarnék". A stílus, intelligens beszédmód sokat számít.

2011. okt. 1. 22:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem mennék el, ez így elég gáz...
2011. okt. 1. 22:38
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha csak lányokat akarsz leszólítgatni, akkor valószínűleg nem az a problémád, hogy ebédelőtársat keresel :)
2011. okt. 1. 22:41
 15/31 A kérdező kommentje:

1-1 nap van a héten amikor úgy van lyukas órám hogy étterembe tudok enni, de plázába már nincs időm mert messze van a sulitól. Meg nem is akarok semmit tőlük, csak dumálgatni amig kihozzák a kaját, elég sokat tudok beszélni és szeretek is :)

Természetesen én fizetnék. Nem túl sűrűn fordulna ez elő, kb havi 4-5x ,annyit meg kibirok.

Meg itt nem ilyen sokfogásos vmiről lenne szó hanem egy szimpla ebédről. Tehát randinak biztos nem menne el. :)

2011. okt. 1. 22:42
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valami forgalmas helyre hívsz,mondjuk kiülős teraszos helyre,vagy tömött étterembe simán jönnék!(persze ha ránézésre szimpi vagy)22L
2011. okt. 1. 22:46
 17/31 anonim ***** válasza:

Én nemet mondanék. Bocsi. :D

22/L

2011. okt. 1. 22:50
 18/31 A kérdező kommentje:

22:41 :

Fiúkat mégse kérhetek meg, elég furán nézne ki. :)

2011. okt. 1. 22:50
 19/31 anonim ***** válasza:
72%

Egyértelmű nem a válasz.

Nem értem, miért fura, ha srácokkal ebédelsz. A fiúknak is vannak ám barátaik.

2011. okt. 1. 22:56
 20/31 A kérdező kommentje:

Mármint az ismeretlen fiúkat nem kérhetem meg.

Ha jönnek ismerősök akkor persze vegyes a társaság.

De én most ezt olyan esetre kérdeztem amikor nincs kivel menni.

2011. okt. 1. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!