Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok rosszul ezektől...

Csak én vagyok rosszul ezektől a nevektől? Pl. Kira, Mira, Zoé, Lara, Amina, Amira, Lili, Nina, Lia és társai.

Figyelt kérdés
Megfogalmazhatatlanul utálom ezeket a neveket. Szerintem az ízléstelenség netovábbja. Lassan tucatabb nevek ezek, mint a Dzsesszikák és Kevinek.

2012. aug. 26. 18:26
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%

mert neked mi a neved?

ilyasviel?

na én meg ettől lennék sza.rul.

2012. aug. 26. 18:48
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nicknév...
2012. aug. 26. 18:48
 13/45 anonim ***** válasza:
93%
na ne mond utolsó, de hogy már a nickje is rossz, akkor kiváncsi lennék az igazi nevére is
2012. aug. 26. 18:53
 14/45 A kérdező kommentje:
Gabriella az igazi nevem. Szerencsére normális és nem túl gyakori nevem van.
2012. aug. 26. 19:04
 15/45 anonim ***** válasza:
96%
na én meg a te nevedet utálom, olyan semmilyen.
2012. aug. 26. 19:10
 16/45 A kérdező kommentje:
Aha, mert az általam említett nevek jobbak. A nagy büdös fenét. :D És még sokan gondolkoznak hozzám hasonlóan szerencsére. :3
2012. aug. 26. 19:16
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
De sokan gondolkoznak úgy is, hogy a fenti nevek tetszenek, különben nem lennének tucatnevek. Nekem konkrétan a Gabriella nem tetszik, de ezért nem írok ki kérdést. Hála isten, nem vagyunk egyformák :-)
2012. aug. 26. 19:24
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik egyik felsorolt név sem. Annyi közül lehetne választani, de szinte mindenki ugyanazokat adja mostanában a gyereknek, én biztos, hogy nem fogom ezeket a tömegneveket figyelembe venni majd.
2012. aug. 26. 19:27
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szépek, kivéve a Lara, és a Nina, az Amirát pedig úgyis Mirának becézik. Az egyik macskám Lia volt. A Mira tetszik, de azt hiszem az a Mirabell becézése, és utálom a bell-re végződő neveket, úgyhogy az biztos nem lesz a gyerekem. Barátnőm Lilla és Lilinek becézik. Szerintem aranyos..bár úgy meg a másik cicámat hívtam...És a Kevin is tetszik, úgy hívták a kiskori szerelmemet.
2012. aug. 26. 19:27
 20/45 anonim ***** válasza:
94%
Csinálj már valami hasznosat és ne itt unatkozz gyk-n. Senkit nem érdekel, hogy neked melyik nevek tetszenek és melyek nem. Mindenkinek más az ízlése, szóval úgysem fogsz teljesen egyet értő válaszolóval találkozni.
2012. aug. 26. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!