Csak én vagyok rosszul ezektől a nevektől? Pl. Kira, Mira, Zoé, Lara, Amina, Amira, Lili, Nina, Lia és társai.
Figyelt kérdés
Megfogalmazhatatlanul utálom ezeket a neveket. Szerintem az ízléstelenség netovábbja. Lassan tucatabb nevek ezek, mint a Dzsesszikák és Kevinek.2012. aug. 26. 18:26
1/45 anonim válasza:
Én is abszolút így vagyok ezekkel a "hűdemodern" nevekkel.
2/45 anonim válasza:
szerintem a Lia az szép nèv . egyik rokonomat Liának hivják (Kornélia beceneve ) aki 60-on túl van . a többi név tényleg ronda és divatnevek
3/45 A kérdező kommentje:
Eszembe jutottak még ezek: Norina, Rozina, Bettina, Mia, Maja. A hajam éppenséggel égnek áll. :D:D
2012. aug. 26. 18:32
4/45 anonim válasza:
Nekem tetszenek, csak kicsit túl gyakoriak, de a 80-as években meg az Andrea, Anita, Alexandra volt rettentően tucat. Inkább fantáziátlan, hogy mindenki ugyanazt adja, de névdivatok mindig voltak (a középkorban az Erzsébet 400 évig volt a legelterjedtebb női név).
6/45 anonim válasza:
Mifelénk(Erdély és Románia) a Zoe egy régebbi lánynév(románoknál),a Lia a Kornélia becézése,akár román,akár magyar,a Lili pedig a Liliana,Liliom becézése.
Lilivel meg Liával ki vagyok békülve,de a többitől határozottan herótom van.
7/45 anonim válasza:
Nem vagyok rosszul tőlük, mert a kislányom neve Kira, így szeretem:-)
Azért az erős túlzás, hogy az ízléstelenség netovábbja :-)
8/45 A kérdező kommentje:
Én is erdélyi vagyok. Itt meg attól vagyok rosszul, hogy majdnem minden lány Andrea, Noémi, Orsolya, Erika, Zsuzsanna, Réka, Anna és Tímea.
2012. aug. 26. 18:40
9/45 anonim válasza:
igen, csak te
szerencsére az emberek nem egyformák, így eltérő ízlésvilággal rendelkeznek, anyámék pl. az Amirát adták húgomnak (nem vagyunk cigányok)
ha utálod, akkor értelemszerűen ne add a gyerekednek, ennyi
10/45 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek. Egyik sem. Ettől függetlenül ismerek olyat, akit így hívnak és kedvelem.
Ha nem tetszik, akkor ne add a gyerekednek. Én sem fogom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!