Hogy viselkedjek egy keresztelőn, ha egyszer nem hoznak lázba a gyerekek?
Figyelt kérdés
A barátnőm meghívott a kislánya keresztelőjére. Lesz ilyen buli is a házukban... ahol gondolom mindenki a babával lesz elfoglalva. Majd babusgatják, meg szeretgetik... de engem ezek teljesen hidegen hagynak! Nem értek a babák nyelvén, sosem hoztak lázba, és nem is tudok velük ellenni úgymond...
Nem akarom lemondani a meghívást, mert bunkóság volna, hisz a barátnőm már évek óta. De az az igazság hogy tartok tőle, hogy unatkozni fogok, kínosan fogom érezni magam, amiért nem foglalkozok a gyerekkel úgy, ahogy mindenki más, és olyan látszatot keltek majd, hogy lesz*rom a kisbabát... de nem fogom eljátszani, hogy én jajj mennyire oda vagyok a babákért, mikor nem is.
Mit csináljak? :/
2012. aug. 25. 20:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem semmit. Viselkedj úgy, amilyen vagy. Vagy találj ki valami elfoglaltságot, ha tényleg mindenképp meg akarod úszni.
2/4 anonim válasza:
Nem kell babusgatnod. Nemrég volt a kislányom keresztelője, a nagymamák és keresztszülők babusgatták, ez is sok volt neki, nyűgös volt aztán, és lefektettük. A barátaim is ott voltak, és nem nyaggatták a kicsit, nem haragudtam rájuk. Jót ettünk, beszélgettünk, szép nap volt. Ne izgulj, lehet, a rokonoktól nem is jutnál a babához.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. aug. 25. 20:56
4/4 anonim válasza:
Gondolom lesztek ott egy páran, nem is kell a gyerek közelébe menned ha nem akarsz.biztos mindig lesz aki babusgassa, te meg addig beszélgetsz mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!