Vidékiek! Ti hogy oldjátok meg a bulizást?
Hát leginkább sehogy.
A szüleimre max akkor számítok, ha éjfélre tervezem a hazaindlást, annál később hétvégén sem szívesen zargatom fel őket.
Néha sikerül összehozni, hogy valaki eljön autóval, olykor én, de akkor ugye az az egy valaki "csendesen szórakozik", nem iszik egy kortyot sem. Ezen felül nem mindig megoldható.
Aludni nem szeretek haveroknál, akiket alig ismerek, így ez is ritka.
Még esetleg marad az, hogy buli egész éjszaka és első busszal jövök haza reggel, de abból már kinőttem.
Szóval ha sehogy nem tudom megoldani, akkor inkább nem megyek sehova, ez van. Le is sétálhatnám, de némi alkohol után, fáradtan, sötétben én főút mellett nem vállalok be hajnalban 10 km-t.
Figyelj én 20-25 km-re lakok Debrecentől és ha nem iszol csak 1-2 pohárral és nem fárasztod magad atommá még haza is bringázhatsz :D
Nekem rokonom így csinálja mikor nem tud ottaludni :D
Marad az, hogy vagy hazamész az utolsó busszal/vonattal, vagy megvárod az első buszt.
Mi is a szomszéd városba járunk át bulizni, 5-kor jön vissza az első busz, addig úgyis bulizunk, nem para.
Inkább várok az első buszra, addig meg kihúzom valahogy.
Jelenleg most én is mennék ezerrel minden felé, de fizetésem nincs, bérlet qrva drága, én tuti nem bliccelek :D
Első vagyok. 22 éves és értem olykor anyuciék jönnek. :) Gondolom nem lehetsz túl érett gondolkozású, ha szerinted ez ciki. Érdekes rám még sosem néztek furán ezért, pert 17 éves korom óta járok el olykor szórakozni és nem egyszer látták/mondtam el, hogy anyu jön értem.
Inkább ez, minthogy beüljek egy fiatal részeg h*lyegyerek mellé és a rendőrség ébressze a szüleimet az éjszaka közepén, hogy bocs a zavarásért, a gyerekük közúti balesetben meghalt.
Hát nem tudom, én nem ugráltatnám anyámékat :)
Na mindegy, szerencsére ez engem (már) nem érint, de sok haverom van, aki nem a városban lakik. Ilyenkor rájuk való tekintettel az első buszig tart a buli, de mondjuk amúgy sem nagyon szoktuk befejezni 4-5 előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!