Szülők, hogy oldjátok meg az intim együttléteket?
Nekem kicsiként az asztmám miatt az első időkben anyuékkal kellett aludnom, mivel a legelején sokszor volt rohamom általában éjszaka :S
Sokszor felébredtem rájuk és azóta is az emlékeimben van ez, nem pont jó emlékként :)
Mi a párommal úgy lakunk hogy egy udvarban az anyóssal, de külön házban, és mivel a gyerkőc nagyon szeret ott lenni, rábízzuk :)
Én is hallottam apámékat. Sőt, szombat reggelenként mindig arra ébredtem, hogy "működnek". Naés? Hihetetlen, hogy a gyerekek azt hiszik, hogy a szüleik nem szexelhetnek soha, mert ők vannak. Persze, ne direktbe hangosan csinálják, az azért durva lenne, de ha kicsusszan egy-két hang, vagy hallatszik a nyikorgás, kkor mi van? Nekem ez sosem volt trauma, pedig én is voltam vagy 12 éves. Megértettem, hogy felnőtt emberek, akik szeretik egymást.
Sőt, még régebben, úgy 8 évesen még rajta is kaptam őket, premier planban láttam őket kufircolni. Van ilyen, csendben visszahúzódtam a szobámba. Ennyi.
Amúgy szerintem csak az olyan gyerekeknek trauma ez, akiknek soha nem beszélnek a szülők a szexről. Egy korán felvilágosított gyereket nem érint meg annyira, leglábbis én így voltam vele. És mégis, mindettől függetlenül 18 éves koromig szűz maradtam. (még mielőtt valaki at feltételezné, hogy olyannyira természetes volt nekem a szex, hogy tiniribi lettem) és azóta is telesen "egészséges" vagyok. :)
Meg kell csináltatni az ágyat, hogy ne nyikorogjon. :D
Csendesen is lehet szexelni, ami nem hallatszik át.
Illetve lehet napközben is, ha engedi a munkabeosztás, mikor nincsenek otthon a gyerekek.
nekem anyáék korán akartak beszélni a szexről, nem akartam hallani sem és undorítónak találtam,és idegesített hogy szabályosan köteles vagyok hallgatni. tolakodó volt.mint felnőtten meg a homikat látom így ahogy erőszakoskodnak. valami olyasmi érzés volt.
mai napig emlékszem erre.
Miért is lettem lepontozva?
4. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!