A kérdésem az inspirálta, hogy nagyon sok gyereknek (köztük nekem is) rossz emlékei vannak arról, hogy hallották a szüleiket együttlenni. Egy 8-10 éves gyereknek komoly trauma lehet, hogy a szomszéd szobában hallja azt a folyamatos ágynikorgást. Én például emlékszem, hogy egy ilyen szerencsétlenül meghallott eset után kb egy évig a párnával a fejemen aludtam, hogy nehogy meghalljak véletlenül valamit, és ha valaki csak leült az ágyra és az nyikorgott egyet már elfogott az idegesség, mert azt hittem megint hallom őket. Pedig szerintem elővigyázatosak, nem azok az "ahol elér ott..."-típusúak... Így felnőtt fejjel persze már értem a dolgok szükségességét, de ez akkor is rossz gyerekkori élmény marad.
Nekem sem volt soha trauma.Én csak lihegést hallottam,mintha valaki épp a marathont futná.Szerintem ez egyénfüggő,ki mennyire érzékeny az ilyesmire.
2012. máj. 16. 23:16
12/18 anonim válasza:
Engem se érdekel soha, inkább nevettem magamban a dolgon. Főleg már kamasz koromban. Nem éreztem cikinek. Pedig lány vagyok. Nekem még nincs gyerekem, gondolom szülőként jobban fog feszélyezni a dolog, mint annó gyerekként, hogy én hallottam őket. Majd vigyázunk. Ha meg nyikorog az ágy, leköltözünk a földre. Fel kell találni magatokat. Ott a fürdőkád, huzanyzó, föld, kanapé, konyhapult, mosógép. Nem csak az ágyban lehet szexelni, emberek. És nem csak éjjel. A gyerek majd belelép abba a korba amikor matektanárhoz, zeneiskolába, lovagolni, úszni jár. Az is másfél-két szabad óra a szülőknek - már ha a munkabeosztásuk engedi - és ilyenkor az ágynyikorgás is belefér.
2012. máj. 16. 23:43
13/18 anonim válasza:
*érdekelt. Elnézést.
2012. máj. 16. 23:46
14/18 anonim válasza:
Én is hallottam őket jópárszor, de annyira engem sem kavart fel a dolog. A tesóm pl egyszer vette észre, és akkor is elsírta magát. Azt mondja, hogy ő sem tudja miért.
Egyébként én is nyögést hallottam, nem nyikorgást.
Nálunk pl a barátommal nyikorgott az ágyam, és mivel szülőkkel élek, ugyanolyan nehéz volt megoldani, de egy idő után a földre tettük a matracokat, és ott aludtunk:D
2012. máj. 17. 07:23
15/18 anonim válasza:
Szerencsére a lányunk jó alvó. Havi egyszer a nagymamánál alszik, olyankor nagyon bevadulunk. Máskülönben becsukjuk az ajtót.
Én is hallottam a szüleimet, és örültem a dolognak. Jó volt tudni, hogy még mindíg szeretik egymást...
2012. máj. 17. 07:40
16/18 anonim válasza:
én is hallottam a szüleimet...nem egyszer rájuk nyitottam....de soha semmi rosszat nem éreztem emiatt....nálunk a szex nem volt tabu...rengetegszer csókoloztak előttünk, ölelgették egymást, mint egy igazi fiatal szerelmespár (a mai napig)...nem volt ez megbotránkoztató...tudtam, hogy természetes és kész...annyira meg sose voltak hangosak, hogy ez zavarjon
23L
2012. máj. 17. 09:18
17/18 anonim válasza:
Nekem 2 éves lesz a kisfiam, külön szobában alszik, általában elég mélyen. Mindig zárjuk az ő szobája ajtaját, tehát konkrétan ránk nyitni nem tudna. Nálunk az a "baj", hogy én nagyon hangos vagyok szex közben, és ezt a férjem is imádja, de lassan eljön az idő, mikor le kell vennünk a hangerőt. Mert arra azért mindenképp vigyázni szeretnék, hogy a kicsi ne hallja (ha már felfogná, vagy érdekelné, mik azok a hangok). Anyósomékat imádja, néha náluk alszik, szerintem minden hónapban majd kijelölünk 1 hétvégét, amíg náluk lesz, és akkor jöhet az ereszd el a hajam:) egyébként meg csendesen fogjuk megoldani.
2012. máj. 17. 10:21
18/18 anonim válasza:
Én is utáltam a zajokat, de csak mert a szüleim UTÁLTÁK egymást, és ettől olyan szégyenteljes, undorító és titkolnivaló dolog lett egy amúgy tök természetes dolog. Ha boldog szerelmesek lettek volna, és nevetést meg boldog viháncolást hallok meg véletlenül, akkor gyorsan bedugom a fülhallgatót, és örülök, hogy a szüleim szeretik egymást (manapság nem utolsó dolog...).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!