Kisgyermekes párok, házaspárok! Hogyan oldjátok meg?
Sziasztok!
Mivel ez egy anonim oldal gondoltam itt szívesebben beszélnek erről az emberek,mint máshol. Szóval az lenne a kérdésem,hogy Ti kisgyermek mellett hogyan oldjátok meg,hogy lehetőség legyen MINŐSÉGI nemi életre,és a gyerek miatt ne mindig csak egy gyors "numerára" kerüljön sor.
Várom a válaszokat! :)
Este, csukott ajtónál.
Amikor egy szobában voltunk, néha átvittük a nagyihoz.
Vagy ami jobb volt: a szabad levegőn, babakocsiban altattuk(erkély) és utána beosontunk.
Mi a baba előtt is inkább hajnalban, felkelés előtt voltunk együtt, most sincs ez másként.
Kisfiam ágyában ki van véve 2 rács, de nem az az átjárkálós fajta.
Meg kell várni míg elalszik. Vagy marad a nagymama.
A gyerek szokásai szerint kell alakítani. Ha éjszaka átmászkálós, akkor is van egy séma, hogy mikor kel ki.
A lányom még kicsi, de havi egy hétvégét a nagyinál van. Olyankor átszexeljük a házat. :)
első vagyok.Nekem a srácok 6 és 7 évesek.
Nem átjárkálósak.Már kicsiként megtanulták,hogy mindenki a saját ágyában alszik.(ez nem azt jelenti,hogy ha rossz álmuk volt,nem szaladtam hozzájuk..)
De a biztonság kedvéért mi mindig bezártuk a hálószobánk ajtaját.
Talán tőlünk tanulták,hogy mi akárhányszor bemegyünk a szobájukba,előtte kopogunk(megszokás) Bár sosem tanítottuk a fiúkat rá,ők is egészen 4 éves koruktól kezdve kopognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!